Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

JAQUET DROZ - Classic Signature Codes Ivory Grand Feu Enamel новинки 2012

Відома годинникова компанія Jaquet Droz на всесвітній виставці BaselWorld 2012 представила чудовий годинник: Grande Seconde off-centered Ivory Enamel (Ref. J006033200), Grande Date Ivory Enamel (Ref. J016933200), The Eclip.
Елегантні моделі представлені з корпусами із червоного золота та циферблатами кольору слонової кістки, виконаним у техніці гарячої емалі. Неможливо не оцінити сяйво золота – благородного металу, який було оброблено всіма можливими способами вже протягом трьох століть, або силу полум'я, з якого з'являються оригінальні циферблати у техніці гарячої емалі з використанням порошків різного ступеня зернистості.
Вже довгі роки компанія Jaquet Droz увічнює та переосмислює у кожній моделі багату спадщину віртуозного володіння унікальними техніками оздоблення. Кожен годинник цієї марки, у тому числі й новинки, поєднує в собі безмежні можливості людських рук – найзаміннішого з усіх інструментів, що використовуються мануфактурою, який може перетворити на реальність найнеймовірніші ідеї. Однією з таких ексклюзивних робіт є новинки, що представлені на всесвітній виставці.


The Eclipse Ivory Enamel (Ref. J012633203) – чудова модель із зображенням Місяця на циферблаті – одного з поетичних образів, що наповнює своїм чарівним світлом світ високого вартового мистецтва. Модель уособлюють собою найкращі традиції годинної індустрії та ноу-хау компанії Jaquet Droz, поєднуючи в собі прості і в той же час дотепні естетичні рішення, дизайн, що виразний і полонить уяву.
Чудовий циферблат, який відразу привертає увагу своїм оригінальним дизайнерським оформленням, виконаний у техніці гарячої емалі, яка стала фірмовою рисою мануфактури Jaquet Droz. Ця техніка вимагає від майстрів граничної концентрації уваги та постійного контролю. На цю основу накладаються вісім зірок та диск Місяця, виконаний із червоного золота. Зазначимо, що цифра "8" є фірмовим числом компанії Jaquet Droz.
Дизайн новинки, годинник The Eclipse Ivory Enamel (Ref. J012633203) який натхненний епохою Просвітництва – 18 століттям, нагадує про витоки компанії та її давню любов до декоративно-ужиткових мистецтв. Місяць, зображений на циферблаті кольору слонової кістки, розташовується за спеціальною заслінкою у вигляді ракетки, яка виготовлена з білого оніксу.
Щоб підкреслити віртуозне ускладнення та перетворити роботу годинника на справжню виставу, майстри компанії не заощадили нічого для зовнішнього оформлення моделі. Вказівники дня тижня та місяця в апертурах знаходяться у верхній частині циферблату. Елегантна стрілка у вигляді змії, увінчана серпом місяця, вказує на числа, розташовані по периметру корпусу з червоного золота. Загострені годинна та хвилинна стрілки Lancine, виконані в класичному стилі, підкреслюють гармонійний дизайн новинки, що постачається на шкіряному ремінці із застібкою із червоного золота.
Годинник The Eclipse Ivory Enamel зібраний на базі мануфактурного механізму Jaquet Droz 6553L2 з автопідзаводом на 28 дорогоцінних каменях, частотою 28 800 напівколивань на годину, запасом ходу 68 годин.

 

У другій моделі - Grande Seconde off-centered Ivory Enamel (Ref. J006033200), марка Jaquet Droz доповнила класичні традиції високого вартового мистецтва польотом її унікальної творчої фантазії. Дана модель є одним з найбільш знакових і легендарних годинників компанії. Відмінною рисою годинника є наявність двох лічильників, на першому з яких відображаються години та хвилини, а на другому – секунди. Лічильники зображені так, що утворюють цифру "8". Витончена форма і розмір секундної стрілки нагадують про те, як багато нереалізованих можливостей укладено в кожній хвилині. Два лічильники своїм дизайнерським оформленням надають годинникам надзвичайно елегантного вигляду. Модель прикрашена графічним візерунком, який нагадує шестерні механізму, що підкреслює ніжну красу циферблату кольору слонової кістки і тепле сяйво корпусу з червоного золота, діаметр якого становить 43 мм.
Ремонтуар (пристрій у годинниковому механізмі, призначений для переведення стрілок та заводу пружини) розміщений у положенні «4 години».
Новинка забезпечена мануфактурним механізмом Jaquet Droz 2663A з автопідзаводом, на 30 дорогоцінних каменях, з частотою 28 800 напівколивань на годину, запасом ходу 68 годин.

Найкращим свідком неперевершеного володіння технологічними секретами є бездоганна точність руху рук майстрів, що втілилася у годиннику Grande Date Ivory Enamel (Ref. J016933200). Презентація моделі відбулася на всесвітній виставці BaselWorld 2012.
Як у двох попередніх моделей, у годинника Grande Date Ivory Enamel також 43 мм корпус виконаний з червоного золота. Циферблат новинки кольору слонової кістки виконаний у техніці гарячої емалі. Його зерниста структура і ніжний колір є яскравим доказом того, що майстри мануфактури Jaquet Droz мають усі секрети роботи з емаллю.
Лаконічний дизайн наручного годинника дивує кожного. Зміщений у бік мітки «12 годин» елегантний маленький циферблат з індикацією годинника та хвилини теж виконаний у техніці гарячої емалі. Стрілки Lancine, чудовий блиск яких поєднується з теплим сяйвом корпусу червоного золота, вказують на елегантні римські цифри. Велика апертура дати зайняла своє місце у положенні "6 годин". Доповнює новинку чорний шкіряний ремінець із застібкою із червоного золота. Модель забезпечена мануфактурним механізмом Jaquet Droz 2653G з автопідзаводом, на 35 дорогоцінних каменях, з частотою 28 800 напівколивань на годину, запасом ходу 65 годин.
Всі моделі є водонепроникними до 30 метрів, а на задніх кришках кожної гравіровані серійні номери.
 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю