Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова версія від Jaquet Droz розкішний Petite Heure Minute Relief Dragon

На міжнародній виставці Baselworld-2012 представлена нова, розкішна з більш виразним дизайном лімітована модель Petite Heure Minute Relief Dragon (J005023271) від швейцарської годинної компанії Jaquet Droz, яка випущена на честь поточного року Дракона за східним календарем.

Новинка має круглий корпус із 18-каратного червоного золота, діаметром 41 мм, водонепроникний до 30 метрів.
Сапфірове скло встановлено на лицьовій стороні корпусу та на його задній кришці. Циферблат чорний, перламутровий, структурований, із накладним зображенням дракона, виконаного з вручну гравірованого 22-каратного жовтого золота з патиною, а також із круглим рубіном, інкрустованим між 5 та 6 годинами. На ньому є ексцентрично розташований (на 12 годинах) малий циферблат із золотою окантовкою та із золотими стрілками.
Модель оснащена автоматичним механізмом Jaquet Droz 2653, на 28 каменях, з балансовою частотою 28800 напівколивань на годину (4 гц), двома заводними барабанами, 68-годинним запасом ходу, функціями аналогової індикації годин та хвилин. На роторі автопідзаводу, виготовленому з чорного перламутру і проглядає через прозору задню кришку корпусу, є накладне зображення дракона, виконаного з 22-каратного гравірованого жовтого золота. Це при погляді з обох боків на корпус створює візуальне враження того, що золотий дракон об'ємний і знаходиться всередині годинника.
 
Чорний ремінець зі шкіри алігатора із застібкою із 18-каратного рожевого золота.
Лімітований випуск 88 екземплярів.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю