Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Зустрічаємо Новий 2018 Рік разом із Jaquet Droz

Jaquet Droz шанує свою багатовікову історію зі Східним Королівством, зі стильним натхненим природою годинником, присвяченим китайському Року Собаки 2018 року. Ці нові моделі показують весь творчий потенціал та досвід бренду, а його вишукані мініатюри обіцяє перевести вас у серце китайського Нового року.

Будучи новаторським дизайнером у швейцарському Haute Horlogerie, сам Jaquet Droz підробляв дуже особливі зв'язки з Китаєм XVIII століття за правління імператора Цяньлуна. Його захоплення східним королівством залишило свій слід на бренді зі знаменитими двома зірками. У письмовій формі, створюючи власну історію, бренд увічнює бачення свого засновника з ексклюзивними творами, що зображують традиційний китайський фольклор, тоді як він включає вишуканий досвід годинникової майстерності його майстрів.

Саме завдяки цьому поєднанню мистецтва та технологій на честь китайського Нового року, який настане через 6 днів, був створений неймовірний новий годинник: Petite Heure Minute Dog та Petite Heure Minute Relief Dog. Ці нові доповнення до колекції Ateliers dArt зображають одинадцяту тварину в китайському Зодіаку, в різних інтерпретаціях.
Собака символізує дружелюбність, захист та чесність. За її доброзичливим, живим характером стоїть грайливий мрійник.

Натхненні цим персонажем з китайського календаря, майстри в Ла-Шо-де-Фон приступили до створення сцен, які пожвавили пекінську собаку в усьому її блиску. Дві мініатюрні картини з сюжетами, натхненними природою, представлені в наборі з рожевого золота з діамантами діаметром 35 мм та корпусі рожевого золота без діамантів діаметром 39 мм. Де свято жіночої краси, показує легендарний пекінес, граючи з метеликом на тлі півонії – «Королеву квітів» – у злитті китайських та західних стилів. Другий, у чоловічій версії, з гордістю зображує доброзичливий ікло в природному ландшафті скель і рослин, гарантуючи, що цей годинник може прикрасити чоловіче зап'ястя з рівною витонченістю.
Художня традиція на цих двох годинах, малювання лаком, мініатюрним пензликом, почалася в епоху Просвітництва, і вона сповнена символів, шанованих китайцями.

Стиль Petite Heure Minute Relief Dog, також обмежений 28 примірниками, передає більш стилізовану естетику, граючи на контрастах між кольорами і матеріалами. Наприклад, для основи циферблату були обрані рідкісні мінерали з Мексики «Sonora Sunrise», різновид куприту, багатого на мідь оксиду. Його червоні відтінки говорять про китайську удачу, весілля і свято Весни, оскільки китайський Новий рік святкують ближче до весни, тоді як декоративні деталі із золота віддають данину мистецтву барельєфа, що нагадує хмари, що здіймаються, і традиційні прикраси.

З винятковою витонченістю перша версія Petite Heure Minute Relief Dog контрастує з рожевим золотим і жовтим золотим гравіюванням пекінеса, поверх якого знаходяться чорний циферблат зі стрілками, що відповідають корпусу.
Друга модель з білого золота прикрашена білим перламутровим циферблатом і з тим самим грайованим рельєфом пекінесу з білого золота. Ця увага до деталей переноситься прямо до культури, навіть цей елемент святкує азіатську легенду на золотому та купринтному тлі та працює за допомогою автоматичного механізму власного виробництва.

Абсолютна відмінність цих унікальних серій годинника походить від використовуваної технології, точності та механізму. Створені винятковими дизайнерами та виготовлені вручну майстрами, які розповідають нову історію. Цей годинник, зроблений в Ateliers dArt бренду, нагадує мініатюрні скарбниці удачі, присвячені 2018 році.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю