Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий годинник Diverscope LPR від JEANRICHARD на виставці SIHH 2012

На виставці Женева Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH-2012) годинникова компанія JEANRICHARD представила нову модель під назвою Diverscope LPR.
Першу частину назви - Diverscope цілком виправдовує значний рівень водонепроникності - 300 м. Важливою особливістю дайверського годинника є герметичність корпусу. Потрапляння вологи в корпус може призвести до корозії деталей механізму.
Годинник зібраний на базі мануфактурного механізму з автоматичним заводом JR1010, що базується на 26 каменях. Надійний та міцний калібр з балансовою частотою 28800 пк/год (4 гц) має 48-годинний запас ходу та оснащений функціями індикації годин, хвилин, секунд, дати та запасу ходу. Час показують центральні стрілки, апертура дати розташована в позиції "3" годин, а лінійний індикатор запасу ходу вбудований у цифру 12. Визначити рівень запасу ходу можна за ступенем заповнення цифри "12" білим кольором. Зверніть увагу, по обидва боки часового індексу розташовані латинські літери «Е» (empty – порожній) та «F» (full – повний), за якими можна визначити ступінь заводу годинника.



Годинник для занурення в морські глибини створено з урахуванням усіх вимог, що пред'являються до дайверських моделей - легке зчитування показань у будь-яких умовах, наявність двонаправленого безелю, що обертається, що служить для виміру часу занурення у воду. Головка, що загвинчується, для управління внутрішнім обертовим дайверським обідком розташована на бічній поверхні корпусу в положенні «9» годин.

Частково полірований та частково сатинований масивний корпус розміром 43 x 43 мм виготовлений із нержавіючої сталі. Годинник з обох боків захищений міцним сапфіровим склом. На великій глибині прилади часу схильні до тиску, що деформує основні елементи корпусу (до них відноситься і цільна задня кришка). Щоб уникнути цього як задню кришку було використано сапфірове скло, що не піддається деформації.
Годинник поставляється з двома ремінцями - каучуковим і кевларовим, обидва доповнені розкладними застібками із сатинованої нержавіючої сталі.
У новій дайверській моделі спортивний дизайн чудово поєднується з високою якістю та оригінальною технікою виконання.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю