Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Літня новинка від Corum

У ці спекотні сонячні дні швейцарський бренд бренд Corum представив нову літню колекцію Admiral's Cup Challenger 44 Chrono Rubber з різнокольоровими каучуковими ремінцями.


Доступна в чотирьох барвистих варіантах, новинка Admiral's Cup Challenger 44 Chrono Rubber від Corum поставляється на ремінцях з вулканізованої гуми з невимовно м'якою бархатистою поверхнею. Спортивна спрямованість годинника яскраво виражена і в дизайні 44-міліметрового корпусу з дванадцятьма гранями, виконаного також із вулканізованої гуми. У створенні корпусу використано широку палітру кольорів. Корпус виконаний у кількох варіантах: шоколадний, сірий, оранжевий, білий, чорний чи зелений. Безель моделі виготовлений із гуми чорного або білого кольорів, але моделі з корпусами шоколадного та білого кольорів оснащені безелем із 5N 18К червоного золота. Водонепроникність годинника досягає до 100 метрів.
Новинка Admiral's Cup Challenger 44 Chrono Rubber оперує на мануфактурному автоматичному механізмі CO 753, який має сертифікат COSC. Калібр має 48-годинний запас ходу і балансову частоту 28 800 напівколивань на годину. Функції механізму: хронограф, годинник, хвилина, дата, маленька секундна стрілка. Ротор у калібрі також кольоровий і відповідає кольору корпусу та ремінця.



Циферблат моделі має кілька варіантів – чорний, білий чи шоколадний.
Новинка Admiral's Cup Challenger 44 Chrono Rubber поставляється на білих, сірих, помаранчевих і зелених гумових ремінцях, оснащених застібкою, що розкладається.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю