Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Люксовий смартфон-гібрид Ulysse Nardin Chairman надійшов у широкий продаж

 

Нарешті прийшов день, коли люксовий телефон-гібрид Ulysse Nardin Chairman, названий у Книзі Рекордів Гіннеса "Найдорожчим мобільним (стільниковим) телефоном у світі", надійшов у широкий продаж.

 

 

 

Усього буде випущено 1846 подібних смартфонів, і ця цифра символізує рік заснування компанії Ulysse Nardin. У США придбати Ulysse Nardin Chairman можна в офіційному бутіку Ulysse Nardin у штаті Флорида, а в Індії смартфон доступний через офіційних дилерів бренду. Крім того, можливість придбати люксовий телефон мають жителі Чехії, Ізраїлю, Росії, Іспанії, країн Карибського басейну, Азербайджану, Молдови, Болгарії та Румунії.

 

 

 

Вартість ексклюзивного смартфона-гібрида Ulysse Nardin Chairman коливається від $12 000 до $50 000 в залежності від комплектації та вартості використаних для його виготовлення матеріалів.

 


Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю