Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Masterpiece Lune Rétrograde від Maurice Lacroix

Компанія Maurice Lacroix поповнила колекцію Masterpiece Lune Rétrograde новою чарівною моделлю, вишукані контури якої оцінять не лише шанувальники класики, а й усі без винятку любителі елегантних аксесуарів. На виставці Baselworld 2012 годинник Masterpiece Régulateur Roue Carrée викликав ажіотаж через свій незвичайний циферблат з індикацією годинника за допомогою разючого квадрата, що крутиться. Новий годинник характеризується не лише дугами, поглибленнями та ретроградним циферблатом, а й новим ускладненням – індикатором фази місяця. Розташований на показнику 6 годин, він отримав досить багато місця на нижній частині циферблату і майстерно поєднує індикатор дня тижня. Він обертається на темно-синьому тлі, що дуже нагадує нічне небо.

 

 

На темно-синьому або сріблястому циферблаті розташовані стрілки та накладні індекси (родовані або золотисті). Індикація годин і хвилин здійснюється за допомогою центральних стрілок, на 2 годинах розташований стрілочний покажчик запасу ходу, на 10 годин ретроградний покажчик дати, а на 6 годин покажчики днів тижня і фаз Місяця. У корпусі з полірованої та сатинованої нержавіючої сталі встановлений автоматичний мануфактурний механізм Maurice Lacroix ML192 з 52-годинним запасом ходу. Добре обробленим калібром можна помилуватися через прозору задню кришку.

Буде доступно три версії моделі: із циферблатами кольору чорного золота, темно-синім або сріблястим. Усі засновані на срібній платі з родієвими мітками з діамантовим огранюванням для темно-синього та чорного циферблатів, та з мітками із рожевого золота для сріблястого циферблату.

 

Новинка доповнена ремінцем зі шкіри крокодила чорного, коричневого або темно-синього кольору із застібкою із нержавіючої сталі.

Технічні характеристики:
Механізм:
- ML192, автопідзавод
- 59 каменів
- Частота 18 000 пк/год
- запас ходу 52 години
Функції:
- годинник, хвилини
- дата, день тижня
- фази Місяця
- індикатор запасу ходу
Корпус:
- нержавіюча сталь
- Діаметр 43 мм
- водонепроникність 50 м
- сапфірове скло з обох боків корпусу
Ремінець:
- шкіра крокодила
- застібка з нержавіючої сталі



Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю