Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Nabucco Cuore Vivo Chronograph від Raymond Weil

Безумовно, хронографи лінійки Nabucco мають ряд характерних рис – загальних для всіх годинників, але кожна випущена Raymond Weil новинка вносить у колекцію нові елементи, підкреслюючи індивідуальність, як свою, так і майбутнього власника.
Випущена в 2012 році модель Nabucco Cuore Vivo Chronograph відрізняється від своїх попередниць - Nabucco Va Pensiero та Inverso Chronograph, представлених у 2010 та 2011 роках відповідно – наявністю двох об'єднаних апертур – малої та великої на 10 та 11 годинах, в яких переглядаються .
 
 
Raymond Weil
Cuore Vivo Chronograph
Ref. 7830 TIR 00207
 
Відомі риси: безель з вигравіруваною на ньому тахіметричною шкалою, захищена загвинчувальна заводна головка на 3 годинах, три додаткові циферблати – лічильники хронографа та секундний – на 3, 6 та 9 годинах та характерної форми стрілки з люмінесцентним покриттям (хронографічна). Сам циферблат має чорне забарвлення, і прикрашений двома видами гільйоше – круговим на периферії, де розташовані мітки годинника і велика цифра 12 з люмінесцентним покриттям, і дрібними квадратиками в центральній частині.
 
 
 

Новинка оснащена автоматичним механізмом Raymond Weil RW5400 (на базі ETA Valjoux 7753) з 46-годинним запасом ходу і поставляється на чорному шкіряному ремінці із застібкою з нержавіючої сталі.

 

Технічні характеристики:
Механізм:
- Raymond Weil RW5400 (на базі ETA Valjoux 7753), автопідзавод
- Частота 28 800 пк/год
- 29 каменів
- запас ходу 46 годин
Функції:
- години, хвилини, секунди
- хронограф
Корпус:
- нержавіюча сталь
- Діаметр 46 мм, товщина 15, 8 мм
- водонепроникність 200 м
- антивідблиск сапфірове скло на лицьовій стороні, сапфірове скло на задній кришці
Ремінець:
- Шкіряний

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю