Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нові моделі Steampunk Chrono від Romain Jerome на BaselWorld 2012

Напередодні 100-річчя від дня загибелі «Титаніка», годинникова компанія Romain Jerome представила нову колекцію наручного годинника Steampunk Chrono, що складається з унікальних екземплярів, дизайн яких виконаний з переплетених один в одного елементів ретро стилю та імпресивного футуризму. Провокаційні і напрочуд естетичні на вигляд нові хронографи втілюють у собі справді промислову революцію.


На міжнародній виставці BaselWorld 2012 новинки були представлені у трьох варіантах: Steampunk Metal Chrono (Ref. RJ.T.CH.SP.001.01), Steampunk Black Chrono (Ref. RJ.T.CH.SP.002.01) та Steampunk Red Chrono ( Ref. RJ.T.CH.SP.003.01). Кожна версія годинника випущена в лімітованій кількості в 2012 екземплярів.

«Хмарені» в корпус діаметром 50 мм, годинник позбавлений циферблату в його прямому розумінні. Це дозволяє спостерігачеві повною мірою оцінити строгі лінії та міцну будову механізму, що вселяє повагу. Механізм складається з 300 компонентів і закріплений 4 поршнями, що загвинчуються, у вигляді літери «Х», яка символізує логотип компанії. Унікальний механічний калібр з автопідзаводом, спеціально розроблений для компанії Romain Jerome, має 42-годинний запас ходу.
Моделі Steampunk Chrono мають вражаючі можливості для інтеграції основних елементів колекції Titanic-DNA. Безель новинок виконаний з нержавіючої сталі корпусу загиблого лайнера зі стабілізованою іржею, який обхоплений «лапами» у вигляді чотирьох обідків з нержавіючої сталі, нержавіючої сталі з чорним PVD-покриттям, або з 18-каратного червоного золота. Дужки корпусу, заводна головка та кнопки хронографа також виготовлені з цих матеріалів.

Велика римська цифра ХII кріпиться на фронтальній частині механізму, де мав бути розташований традиційний циферблат, 4 поршнями в позиції 2, 4, 8 і 10 години і гвинтом, що обертається, в позиції 6 години. Обертання гвинта забезпечує ротор автопідзаводу, оскільки вони пов'язані один з одним. Скелетоновані стрілки години та хвилини нагадують формою якір «Титаніка».
Новинки спроектовані на базі автоматичного механізму RJ001-CS, зібраного на 39 каменях, з балансовою частотою 28800 напівколивань. Індикація часу здійснюється за допомогою центральних стрілок години та хвилини. Маленьку секундну стрілку винесено на бічний циферблат у позиції 9 години. Функції хронографа відображені на 30-хвилинному індикаторі в позиції 3:00 і за допомогою центральної секундної стрілки.
Водонепроникність годинника становить 30 метрів. Новинки поставляються на ремінцях із текстурованого каучуку із сталевими пряжками.
Купити годинник Steampunk Metal Chrono можна у офіційних представників компанії Romain Jerome.
 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю