Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новинка від компанії Concord - Chronograph Black & White

Годинникова компанія Concord була заснована у швейцарському місті Б'єнн у 1908 році, понад 100 років тому. Перша модель марки принесла їй небувалу славу. Незабаром компанія стала популярною у всій Європі і навіть в Америці. Бренд був настільки популярний, що навіть президент США Гаррі Трумен під час конференції 1945 року подарував по парі годин Concord її учасникам — прем'єр-міністру Великобританії Уїнстону Черчіллю та голові уряду СРСР Йосипу Сталіну. Власники годинників високо оцінили їхню надійність і неперевершену якість. На рахунку компанії Concord дуже важливе досягнення у годинниковій справі — створення найтонших годинників у світі. Спочатку компанія випустила модель Delirium, цей чоловічий наручний годинник міг похвалитися рекордною на той момент товщиною: всього 1,98 мм! Але інженери компанії не зупинилися на досягнутому і незабаром створили модель Delirium 1 з корпусом товщиною 0,98 мм.
Сьогодні марка розкриває перед нами містичну двосторонність природи людини через свої нові моделі, прикрашені білими або чорними діамантами, де кожен колір позначає одну з сильних сторін. У природі існує безліч протиборчих сил, які розкриваються у вічному життєвому циклі, від дня до ночі, від заходу сонця до світанку. Наша підсвідомість, як і наша соціальна особистість, наше альтер-его управляються протиборчими силами. У 2012 році компанія Concord представляє пару моделей C2 Chronograph Black & White, що уособлює Інь та Янь життя та таємницю двоїстості.

Чорний колір має на увазі міць, владу і стиль, над яким не владний час. Він часто асоціюється з інтуїцією, елегантністю, педантизмом та шиком. Деякі розглядають його як колір таємниці та урочистості, що наводить на думки про глибини непізнаного і формує уявлення про інші світи. Інші вказують на те, що чорний колір є ахроматичним, тобто не випускає, не відбиває світла. Яким би не було особисте сприйняття цього тону тією чи іншою людиною, воно ніяк не вплине на незаперечну привабливість нової моделі від компанії Concord, з назвою C2 Chronograph “BlackFrost” («Чорний Мороз»), випущеної обмеженим тиражем. Цей чоловічий наручний годинник прикрашений чорними діамантами і має ремінець зі шкіри алігатора чорного кольору, що створює ідеальний контраст з блискучим сталевим корпусом і білим циферблатом хронографа.
Білий колір є загальним символом невинності та чистоти. Його здатність відбивати світло визначає те, що його часто вважають «літнім» кольором, незважаючи на те, що він також наводить на думки про зимову мантію. Його нейтральність робить білий популярним в індустрії моди, тому що він дозволяє поєднувати різні кольори, зберігаючи при цьому Вашу яскраву індивідуальність. Дивовижний той факт, що білий колір може мати на увазі як найсильніший холод, так і сильну спеку або навіть всі разом, як розпечене полум'я, що горить під шаром льоду. Загалом, білий колір якнайкраще виражає протиріччя природи загалом і людської природи зокрема. Версія C2 Chronograph all-white з основної лінії може похвалитися білими діамантами, що оздоблюють чисто білий циферблат. Закріплені на ремінці зі шкіри алігатора білого кольору, цей жіночий наручний годинник випромінює привабливу ауру бездоганної елегантності.
Обидві моделі забезпечені круглими корпусами діаметром 43 мм з ідеальними пропорціями, що пропонують приємне з естетичного погляду поєднання кутів і вигинів, водонепроникність хронографів становить 100 метрів.
Трубчасті кріплення Concord без вушок забезпечують плавний перехід від ремінця до корпусу і дозволяють годинникам ідеально сидіти на зап'ясті. Механічний швейцарський годинник Concord C2 Chronograph BlackFrost і C2 Chronograph all-white наводяться в рух автоматичним механізмом з частотою 28 800 коливань на годину. Циферблати моделей наділені функціями центральних годинних, хвилинних і секундних стрілок, що плавно рухаються, лічильників хронографа в положеннях «6» і «9 годин», невеликого секундного лічильника в положенні «3 години» і функцією відображення дати в положенні «6 годин».
Ви можете купити годинник C2 Chronograph Black & White як окремо, так і парою, якщо хочете відобразити подвійність своєї природи. Цей годинник також може вибрати пару, символізуючи цим свої різні і водночас взаємодоповнюючі характери. Але який би корпус Ви не обрали, цей прекрасний хронограф завжди буде нагадувати Вам про те, що час, найцінніший з усіх людських ресурсів, один на всіх і тим не менш суто персональний.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю