Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова колекція The Moon Invader 40 Auto на BaselWorld 2012 від компанії Romain Jerome

На міжнародній виставці BaselWorld 2012, відома своїми креативними проектами компанія Romain Jerome представила нову лінію жіночого наручного годинника The Moon Invader 40 AUTO , в якій втілено пристрасне прагнення чоловіків осягнути таємницю настільки близького, і в той же час далекого небесного тіла - Місяця. Місяць, як і жінка, - об'єкт глибокого бажання і незліченних фантазій, що постійно притягує таємничістю, стриманістю і символізує сміливі мрії загарбників.
Нова лінія The Moon Invader 40 AUTO – данина поваги до жіночності, і це не просто слова. Новинки «палають» вогнем блискучих 28 дорогоцінного каміння ограновування багет, що прикрашають безель моделей з білого золота. Рожевий сапфір, топаз, синій сапфір, цаворит, помаранчевий сапфір, чорний шпинель, жовтий сапфір, аметист: жінка може вибрати колір власного Місяця.
Ефірне світло моделі The Moon Invader 40 AUTO одягнене в титановий корпус діаметром 40 мм, що забезпечує напрочуд комфортне носіння годинника на зап'ястя, при цьому створюючи контраст з білим кольором безелю. Вишуканий перламутр циферблату повторює своєю формою прозорі, округлі контури та сріблястий блиск нічної зірки.
Характерна для творінь Romain Jerome форма Х «взята в кільце» внутрішнім безелем, покритим лаком під колір каменів, тоді як місячний секундний індикатор, розташований у позиції 9 години, має чудову матову поверхню.
Наче блискучі зірки на небі, центральні стрілки годинників народовані і вкриті люмінесцентною речовиною Superluminova.
Нова модель від Romain Jerome працює на мануфактурному механізмі RJ003-A з автопідзаводом, зібраному на 30 каменях, що забезпечує 40-годинний запас ходу та 28 800 напівколивань на годину.
Задню кришку моделі, виготовлену зі сплаву срібла та уламків місячних гірських порід, прикрашає медальйон із зображенням самого Місяця.
Ремінець моделі зі шкіри алігатора відповідає за кольором каменів на безеле, став останнім штрихом у створенні досконалого жіночного образу.
Модель The Moon Invader 40 Auto, щоб не образити жінок, випущена всього в 1969 екземплярів. Але кожна версія новинки з використанням вищезгаданих каменів складається з 1969 моделей, так що купити годинник The Moon Invader 40 AUTO , що полюбився, для любительок Місяця все-таки буде можливо.
Завоювання Місяця на початку XXI століття набуває зовсім нового, чуттєвого виміру.
Розглянемо кожну з моделей:

 
Модель HEAVY METAL AUTO
REF. RJ.M.AU.IN.020.01


Модель BLACK METAL AUTO
REF.RJ.M.AU.IN.020.02

Модель TI AUTO
REF. RJ.M.AU.IN.020.03


Модель PRUNE
REF. RJ.M.AU.IN.020.04

Модель MULBERRY
REF. RJ.M.AU.IN.020.05

Модель CHERRY
REF.RJ.M.AU.IN.020.06

Модель LIME
REF. RJ.M.AU.IN.020.07

Модель RASPBERRY
REF.RJ.M.AU.IN.020.08

Модель TANGERINE
REF. RJ.M.AU.IN.020.09

Модель LEMON
REF.RJ.M.AU.IN.020.10

Модель BLUEBERRY
REF. RJ.M.AU.IN.020.08
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю