Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Подвійний регулятор "лебедина шия" від Glashütte Original

Компанія Glashütte Original представляє сучасне годинне мистецтво Німеччини найвищого рівня майстерності, одна з них – це колекція PanoMaticInverse та PanoInverse. Годинник, у цих колекціях, унікальний, оскільки виставляє внутрішню частину механізму на показ. Надзвичайно красивий подвійний регулятор «лебедина шия», демонструє нам високий рівень ручної праці, саме він переміщений зі звичної задньої частини годинника на циферблат.

Цей неперевершений елемент годинника Glashütte Original займає особливе місце на циферблаті асиметричного дизайну, який виконаний в традиційному дусі серії Pano. Лебедина шия зміщена у правий нижній кут щодо центру. Під майстерно гравірованим мостом балансу можна спостерігати ритмічні пульсуючі рухи гвинтового балансу механізму з автопідзаводом, що нагадують биття серця.
Годинник PanoMaticInverse створений на базі калібру 91-02, механізму з автоматичним підзаводом та 42-годинним запасом ходу. А PanoInverse на базі калібру 66-06 де механізм з ручним заводом.
У колекції PanoMaticInverse є два варіанти корпусів наручного годинника в рожевому золоті на ремінці ( Ref. 1-91-02-01-05-02 ), де роздрібна ціна становить близько $29700 та в сталевому на ремінці ( Ref. 1-91-02- 02-02-01 ), де ціна виробника $14900. Також є можливість підібрати різні застібки та сталевий браслет.

Діаметр корпусів PanoMaticInverse 42 мм і висотою 12,3 мм обрамляє циферблат з годинним/хвилинним та секундним дисплеями, а також фірмовим панорамним покажчиком дати. З автоматичним механізмом підзаводу і зручністю читання показань цей годинник є союз виняткового дизайну, технічної витонченості і розумної функціональності, що гарантують не тільки стильність, але і практичність.

У колекції PanoInverse з ручним заводом є тільки сталевий корпус із приголомшливим графітовим циферблатом, де варіант на ремінці (Ref. 1-66-06-04-22-05 ) у роздрібній ціні $12600 та варіант на сталевому браслеті (Ref. 1-66- 06-04-22-14 ), за ціною $13900.
Докладніше про моделі, ціни з урахуванням знижки та доставку можна дізнатися за зарослою на сайті watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю