Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель Fifty Fathoms Bathyscaphe Flyback Chronograph від Blancpain

Продовжуючи свою традицію партнерської участі у захисті екології океанів і морів, швейцарська годинникова компанія Blancpain випустила свою нову лімітовану модель Дайвера Fifty Fathoms Bathyscaphe Flyback Chronograph Blancpain Ocean Commitment II (BOC II).

Корпус у новинки круглий, виготовлений із синьої кераміки, діаметром 43,60 мм, товщиною 15,25 мм, водонепроникний до 300 метрів. На торці рифленої заводної головки, що загвинчується, розташованої на 3 годинах, вигравіруваний логотип бренду Blancpain. Пушери хронографа розміщені на 2 та 4 годинах. Однонаправлений дайверський керамічний безель, що обертається, з розміткою, виконаною з Liquidmetal. Сапфірове скло встановлено на передній стороні годинного корпусу (з покриттям антивідблиску) і на його задній кришці, що загвинчується.

Циферблат темно-сірого кольору з променистим оздобленням, з накладними часовими індексами, покритими, як і годинна та хвилинна стрілки, люмінесцентним складом білого кольору. Модель оснащена мануфактурним швейцарським автоматичним механізмом Blancpain F385, з колонним колесом хронографа з вертикальним зчепленням, кремнієвою балансовою пружиною, на 37 каменях, з балансовою частотою 36000 напівколивань на годину (5 гц), запасом хода 50 кулі та напис: "Ocean Commitment", функціями індикації годин, хвилин (за допомогою відповідних центральних стрілок), секунд (на відповідному малому бічному циферблаті, розташованому на 6 годинах), дати (за допомогою відповідного цифрового покажчика в прямокутній апертурі, годинами), а також з Ocean flyback-хронографом (центральна секундна стрілка із покажчиком червоного кольору, круглий аналоговий 30-хвилинний лічильник, розташований на 3 годинах та круглий аналоговий 12-годинний лічильник, розташований на 9 годинах). Калібр відмінно оздоблений та декорований.

Лімітований випуск 250 пронумерованих екземплярів.
Ціна моделі Fifty Fathoms Bathyscaphe Flyback Chronograph Blancpain # Ocean Commitment II (BOC II) становить $20100. По 1000 євро від ціни продажу кожного екземпляра відраховується на фінансування наукових екологічних морських експедицій. Власники годинника отримують сертифікати про те, що ними було зроблено відповідну пожертву, і вони стають членами Ocean Commitment Circle.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю