Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Стрибаючий годинник та хвилини у нових IWC Tribute to Pallweber Edition 150 Years на SIHH 2018

На виставці SIHH 2018, швейцарський бренд IWC святкує 150-річний ювілей компанії. У цей знаковий рік керівництву не хотілося просто випустити новинки з існуючих колекцій, вони хотіли створити щось інше, дивовижне, що стосується історії. По правді, їм це вдалося, майстри мануфактури створили 4 унікальні екземпляри IWC Tribute to Pallweber Edition 150 Years , 3 з них наручний і один кишеньковий годинник.

Винайти шедеври, як завжди, допомогли історичні архіви. У 1884 році фабрика IWC випустила свої перші, найбільші, на той час, кишенькові годинники, розроблені годинниковим майстром в Зальцбурзі - Josef Pallweber.
Унікальність їх була в тому, що годинник не мав стрілок, вони показували години і хвилини з великими арабськими цифрами на дисках, що обертаються.

Сучасне перевидання 3 варіантів, перемістилося з кишені на зап'ястя і набуло меншого розміру корпусу в 45 мм при товщині 12, але, як і раніше, зберегло оригінальне обличчя циферблата, яке використовувалося у вінтажному кишеньковому годиннику Полвебера.
Особливо заворожили наручний годинник IWC Tribute to Pallweber Edition "150 Years" зі сталі з синім циферблатом (ref. IW505003) з таким же цифровим годинником, що стрибає, і хвилинами. Роздрібна ціна €23,400.

Новинка IWC Tribute to Pallweber Edition "150 Years" з рожевого золота з білим лакованим циферблатом (ref. IW505002) максимально близька до оригінального історичного годинника, правда буде випущено всього 250 еземплярів. Роздрібна ціна €37,100.
Ну і останній наручний годинник, найменший у тиражі - 25 екземплярів, представлений в корпусі з платини IWC Tribute to Pallweber Edition "150 Years" (ref. IW505001) . Новинка має класичний лакований білий циферблат, де годинникові та хвилинні диски із чорними цифрами пофарбовані у синій колір. Роздрібна ціна €58,600.


Механізм у всіх 3 наручних годинників та з ручним заводом калібру 94200, який чудово видно через сапфірову задню кришку, прикрашений ювілейним медальйоном з 18-каратного золота. Працює з частотою 28800 напівколібань на годину, 4 герці, зібраний на 54 рубінах, запас ходу - 60 годин.
Сучасний, кишеньковий годинник з червоним золотим чохлом, пружинною кришкою з гільошованим малюнком і двома вікнами, щоб ви могли прочитати час, коли вона закрита, так само були представлені в новій колекції. У комплекті також йде ще одна глуха золота кришка для задньої панелі, щоб закрити механізм.
Годинник використовують той же калібр 94200, що і версії наручного годинника. Має діаметр корпусу 52 мм і товщину 14,2 мм, як історичний годинник і витримує тиск води до 1 бар.
IWC Tribute to Pallweber кишеньковий годинник, ref. IW505101, випущені обмеженим тиражем у 50 екземплярів, ціна €67 400.
Інформацію зі знижки та доставки будь-якої з версій можна у нас на веб-сайті watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю