Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Oris Big Crown Bronze Pointer Date

Після відродженням легендарної моделі Oris Big Crown Pointer Date з'явилася 36-міліметрова версія годинника, виконана з природно старіючої бронзи. Годинник Oris Big Crown Pointer Date випускається у вінтажному розмірі і дає свіжий з найбільш історично важливих годинників Oris.
Історія Oris та авіація тісно пов'язані. Компанія Oris була заснована в 1904 році на зорі авіації і зробила свій перший кишеньковий годинник для пілотів на початку 1910-х років. За цим пішов перший наручний годинник компанії в 1917 році, годинник, який мав оригінальний механізм, який означав, що годинник можна було відрегулювати тільки при натисканні кнопки на 2 години. Той самий дух винаходу надихнув велику заводну головку Oris, яка дебютувала в 1938 році. Її величезна заводна головка означала, що льотчики в рукавичках могли швидко і легко налаштувати свій годинник. Сьогодні пілотна колекція годинників Oris сповнена інноваційних годинників, яким довіряють пілоти з усього світу.
Годинник з датою Oris Big Crown Pointer Date, на якій заснована нова бронзова модель, - це більше, ніж знакове в архіві винахідливих та високопродуктивних годинників компанії. У 1980-ті роки це був переломний момент для компанії, коли вона була знову введена на чолі місії Оріс, щоб відстоювати вічну цінність механічного годинникового виробництва перед кварцовою революцією. Завдяки гладкому круглому корпусу та конічним наконечникам, обрамленню у вигляді монети, великій заводній головці, прозорому, функціональному циферблату та центральній стрілці, що вказує дату, він є одним із найвідоміших дизайнів Oris і одним із найзнакових творів.

Новий Oris Big Crown Pointer Date 01 754 7749 3167 LS розповідає цю історію для нового покоління стильних, далекоглядних покупців механічних годинників. Дизайнери Oris переробили корпус, щоб він був тоншим, гладкішим і безшовнішим, щоб він елегантно ковзав по зап'ястю. Більшість цього сучасного профілю створюється із сапфірового скла з вигнутими у формі міхура, що одночасно посилює вінтажну естетику годинника і надає їм сучасного вигляду.
Дизайнери Oris звернулися до бронзи за її динамічні якості. Згодом у бронзи з'являється патина, оскільки вона реагує з вологою в повітрі та з рівнями pH шкіри користувача. Через це згодом двоє однакових годин не виглядатимуть ідентично - кожна з них стане такою ж унікальною, як і її власник.
Поряд із характерним 36-міліметровим бронзовим корпусом, нова модель відрізняється світло-зеленим циферблатом, натхненним кольоровою клавіатурою в архітектурі Le Corbusier Polychromie. Це надає йому гострого міського характеру відповідно до амбітних людей, на яких він націлений.
Відповідно до філософії Oris робити тільки механічний годинник, Big Crown Pointer Date оснащена автоматичним механізмом швейцарського виробництва. Ці повноваження покриті позолоченим годинником, хвилинами, центральними секундами та стрілками покажчика дати, причому останні вказують дату щодо шкали, яка проходить по краю циферблату. Теплий, впевнений образ доповнюється природно засмаглим світло-коричневим ремінцем шкіряним.
Покажчик Oris Big Crown Pointer Date розповідає історію як годинникового мистецтва Oris, так і його винахідницького підходу до виготовлення годинника.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю