Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Lady Arpels Papillon Automate від Van Cleef & Arpels

Нова модель Van Cleef & Arpels Lady Arpels Papillon Automate в лімітованому випуску буде офіційно представлена на SIHH 2017 вражає складною поетичною механікою, яка доповнює художнє полотно циферблату, створене з використанням складних декоративних технік.
Метелики заполонили Van Cleef & Arpels ще на зорі 1920-х років і міцно влаштувалися у мистецькому лексиконі французького ювелірного будинку.
В останні роки вони прикрашають не лише брошки, сережки та фірмові кільця на два пальці, а й твори вартового мистецтва. У годиннику - крилаті створіння - рідко виконують лише декоративну функцію: вони змахують крилами, імітуючи стрілки, переміщаються по циферблату і навіть утворюють цілий хоровод, по черзі відраховуючи перебіг хвилин, як у годиннику Lady Arpels Ronde des Papillons.
Розробка моделі Lady Arpels Papillon Automate тривала майже шість років. Багаторівневий рельєфний циферблат створений у майстернях Campus Horloger у місті Мерене, кантон Женеви. У межах корпусу діаметром 38 мм поєднуються одразу кілька емалевих технік. Квіти виготовлені з виїмчастої емалі, листя — з вітражної емалі різних відтінків зеленого, місяць (на її фоні помітні годинна та хвилинна стрілки) виконана в техніці paillonné з використанням крихітних фрагментів золотої фольги. Додамо до цього паві з діамантів та сапфірів синьо-фіолетової гами, а також мініатюрну скульптуру з перламутру та гравіювання на роторі автопідзаводу зі зворотного боку. На дорогоцінному полотні циферблату, що зображує природну ідилію, розташувався метелик з крилами з вітражної емалі двох відтінків.
Здавалося б, такої чудової композиції цілком достатньо для поетичних годинників Van Cleef & Arpels. Але майстри пішли ще далі: метелик вміє рухати крилами, причому як на запит (при натисканні на кнопку в позиції «8 годин»), так і автономно. Залежно від запасу ходу, метелик робить від двох до п'яти помахів поспіль. Коли годинник не на зап'ясті, метелик змахує крилами 19 разів на годину з нерівними інтервалами, без додаткового підзаводу енергії пружини вистачає до сотні рухів. Ритм прискорюється, коли годинник знаходиться на руці: у цьому випадку 19 помахів можна нарахувати і за півгодини.




Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю