Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Перший сталевий годинник A. Lange & Söhne Odysseus серійного виробництва

Через 25 років після запуску чотирьох референцій, які ознаменували нове життя A. Lange & Söhne, керуючись руками промислових легенд Гюнтера Блюмляйна і Вальтера Ланге, саксонська годинникова компанія тепер готова представити нову колекцію у своїх сімейних, класичних годинниках. Колекції, які вже створені, включають 1815, Lange 1, Richard Lange, Saxonia and Zeitwerk. Шоста і вся нова колекція Odysseus, представлена сьогодні, поки у вигляді одного годинника ref. 363.179.
Приналежність Ланге до кола колекціонерів – надзвичайний критерій високого рівня годинної майстерності. Разом з Odysseus, однак, Lange прагне задовольнити бажання своїх клієнтів, які сподівалися побачити більш спортивний підхід до створення годинника Lange.

Odysseus є нещодавно розроблений кейс командою Lange. Діаметр корпусу 40,5 мм - це перший серійний годинник, який Lange буде виготовляти зі сталі. Єдиний інший сталевий годинник, який колись зробив бренд - це був сталевий годинник 1815 2017 року «Посвята Волтеру Ланге», який був проданий на аукціоні годинника Phillips Geneva для благодійності, але тоді була створена лише одна модель.
Новинка переважно зберігають круглий силует, за винятком доданих кнопок на стороні заводної головки. Самі кнопки мають огранювання, що веде до гранених вушок, які утримують інтегрований браслет з 5 ланками. Ланки мають шліфовані поверхні, а їх скоси відполіровані, горизонтальні поверхні в основному всі поліруються, в той час як більша частина вертикальних поверхонь чиститься щіткою для матового відтінку. що обрамляє циферблат годинника. Поверхня годинника після цього ступінчаста із зовнішнім периметром вінілової ребристої поверхнею і центром циферблату із зернистою обробкою синьої поверхні. Маленький допоміжний секундний циферблат повторює цю обробку поверхні, яке центр крокує вгору.
Вартові мітки виконані у вигляді аплікацій з кийка з надрізом з білого золота, а всередині надрізу нанесено люмінесцентну речовину, як і на годинниковій та хвилинній стрілках.

Звідти ми нарешті можемо переміститися на вікна дня тижня та дати, розміщених на 9 та 3 годинах відповідно. В обох вікнах використовується реалізація «великої дати» Ланґе з одним широким вікном із сегментованим дизайном калібру.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю