Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий синій хронограф Zenith Defy El Primero 21

Ошатний синій колір в якій фарбовані деталі механізму хронографа і ротор автопідзаводу неможливо ховати. Цю красу можна побачити, якраз, на нових моделях 2018 року Defy El Primero в титанових корпусах, крізь відкритий циферблат-скелетон, красу якого підкреслює яскраво-синій ремінь каучуку (reference 95.9002.9004/ 79.05 .9004/78.R584) або титанового браслета ( 95.9002.9004/78.M9000)
Новий годинник з функцією хронографа від оригінального швейцарського годинникового виробника Zenith був представлений вперше в 2018 році.

Завдяки новому механізму El Primero 9004 з автопідзаводом, тепер точність ходу годинника не залежить від роботи хронографа, кожен модуль мати свою пружину та енергію, якої вистачає на 50 годин роботи, якщо годинник знаходиться не в русі.

У цих моделях хронограф не простий, оскільки має частоту 360 000 напівколивань на годину, а це цілих 50 Гц. Візуально такий божевільний ритм може продемонструвати центральна стрілка хронографа з червоним наконечником, вона здійснює повний оберт по колу за 1 секунду і є головною особливістю цього годинника. Щоб підкреслити лічильник сотих часток секунди, було прийнято створити внутрішній чорний обідок безеля, на якому нанесена білим шкала від 1 до 100.

Також новий калібр має спіраль балансу, яка виготовлена ​​з композиту CNT (Carbon Matrix Carbon Nanotube), на яку не впливає серйозний перепад температур або потужні магнітні поля до 15000 Гаус.
Розмір корпусу становить 44 мм, має рифлену заводну головку з короткими вушками, демонструючи відмінне поєднання з новим ремінцем каучуковим з 5 ступінчастими квадратами, ремінцем зі шкіри і браслетом з титану.
Більш детальну інформацію про ціну та терміни доставки можна дізнатися у нас на сайті watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю