Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова лімітована модель Jaeger LeCoultre AMVOX5 World Chronograph LMP1

Годинниковий бренд Jaeger-LeCoultre випустив чергову новинку AMVOX 5 World Chronograph LMP1 , що поповнила однойменну колекцію, присвячену гоночному суперкар Aston Martin LMP1.



Як і всі моделі колекції, вперше представленої у 2007 році, новостворений хронограф також звернений до гоночних автомобілів. Хронограф AMVOX 5 World Chronograph LMP1 виконаний у колірній палітрі автоболіда Aston Martin Lola LMP1 – помаранчевому, сірому та синьому.



Круглий корпус новинки виконаний із високотехнологічної кераміки та титану. Широкий корпус діаметром 44 мм та товщиною 15,2 мм дає можливість вдало розмістити функції на сірому циферблаті та легше зчитувати з нього дані. Лицьова сторона корпусу захищена надійним сапфіровим кристалом. Водонепроникність корпусу досягає 50 метрів.


Jaeger LeCoultre
AMVOX5 World Chronograph LMP1 Limited Edition 250
Ref. Q193J480

Циферблат модифікований арабськими цифрами та центральними стрілками години та хвилини, вкриті білим люмінесцентним покриттям Superluminova.

 

Годинник спроектований на базі мануфактурного механізму Jaeger-LeCoultre 752, що складається з 279 компонентів. Надійний і міцний, калібр вимощений 41 каменем і має 65-годинний запас ходу. Балансова частота механізму становить 28800 напівколивань на годину. Ротор калібру виконаний із рожевого золота.
Багатофункціональний циферблат максимально завантажений додатковими дисплеями. Індикатор апертури дати розміщено у позиції 6 годин. Функція GMT, розташована на периферії циферблата у формі цифрової круглої шкали, індексується центральною стрілкою. Запас ходу відображено на індикаторі із трьома помаранчевими стрілками. Функції хронографа відображені на центральній секундній стрілці, 30-хвилинному індикаторі в позиції 3:00 і 12-годинному індикаторі в позиції 9:00.
Ремінець хронографа виконаний з телячої шкіри чорного кольору із пряжкою із нержавіючої сталі.
Новинка випущена в лімітованій кількості 250 екземплярів.

 
Aston Martin LMP1

Технічні характеристики:
Механізм:
- Jaeger-LeCoultre 752, автопідзавод
- 41 камінь
- Частота 28 800 пк/год
- запас ходу 65 годин
- 279 деталей
Функції:
- години, хвилини, секунди
- хронограф
- покажчик запасу ходу
- світові часові пояси
- дата
Корпус:
- кераміка та титан
- Діаметр 44 мм, товщина 15, 2 мм
- водонепроникність 50 м
Ремінець:
- шкіра теля

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю