Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель Corum на честь швейцарського гірськолижника Дідьє Кюша

На честь річниці партнерських відносин між брендом Corum і відомим швейцарським гірськолижником Дідьє Куш годинникова компанія представляє новий лімітований годинник Admiral's Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche, випущений всього в 100 екземплярів.
Corum
Admiral's Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche Limited Edition 100
Ref. 960.801.20/F371
Годинник спроектований на мануфактурному механізмі CO960 з автопідзаводом та функцією хронографа. Механізм на 27 каменях сертифікований COSC як хронометр. Запас ходу механізму 48 годин, балансова частота 28800 напівколивань на годину. Механізм та ротор автопідзаводу прикрашені ексклюзивним фірмовим оздобленням Corum. Калібр забезпечує функцію індикації годин, хвилин, секунд, дати та хронографа з хвилинним та секундним покажчиком на бічному циферблаті у позиції 9 години.


Дванадцятисторонній корпус діаметром 44 мм виконаний із вулканізованої гуми чорного кольору. Фронтальна сторона корпусу захищена вигнутим сапфіровим склом з покриттям антивідблиску. Масивна головка заводу в позиції 3 години декорована зверху логотипом компанії. Задня кришка, що загвинчується, являє собою сіре сапфірове скло, на яке нанесено зображення обличчя гірськолижника. Водонепроникність корпусу досягає 100 метрів.
Циферблат годинника має два варіанти: чорний і сірий. Незвичайний циферблат виконаний у вигляді гобелена із зображенням обличчя Дідьє Куш. Часові індекси у вигляді морських вимпелів розміщені на периферії циферблату та обрамлені помаранчевим колом. Центральна секундна стрілка функції хронографа оснащена наконечником з помаранчевим покриттям люмінесцентним з одного боку і фірмовим ключем Corum - з іншого. Годинна та хвилинна стрілки також покриті люмінесцентним покриттям.
Новий годинник Admiral's Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche поставляється на чорному каучуковому ремінці із застібкою.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю