Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель Seamaster Aqua Terra GMT від компанії Omega

Разом із новою моделлю Seamaster Aqua Terra GMT годинникова компанія Omega представила нове ексклюзивне доповнення своєї легендарної «сім'ї» коаксіальних механізмів. Коаксіальний калібр 8605/8615 від OMEGA – перший механізм компанії, оснащений ускладненою функцією GMT. Функція GMT є наявність, крім годинної, хвилинної та секундної стрілок, додаткової стрілки, яка здійснює повний оборот за 24 години, дозволяючи відстежувати час у двох часових поясах.
Модель Seamaster Aqua Terra GMT є досить примітним створенням, повністю виконаним у дусі компанії OMEGA. Корпус діаметром 43 мм представлений у кількох версіях: з 18 – каратного рожевого золота, нержавіючої сталі або у версії їх гармонійного поєднання. Сапфірове скло, що покриває задню кришку, дозволяє побачити ексклюзивний коаксіальний механізм. Годинник йде або з браслетом, природного, того ж металу, що і корпус, а також з чорним, коричневим або синім шкіряним ремінцем.
Циферблат досить примітний: вертикальні лінії на поверхні нагадують дерев'яні настили розкішних катерів. Годинникові індекси виконані з 18 – каратного золота, що відполіровано, і покриті люмінесцентною речовиною Super-LumiNova. Гранені стрілки виконані з 18 - каратного білого або червоного золота і також покриті покриттям Super-LumiNova, що дозволяє зчитувати показники навіть в абсолютній темряві. Стрілка GMT з червоним наконечником дозволяє легко розрізняти два часові пояси.
«Серцем» нової моделі Seamaster Aqua Terra GMT є вказаний новий коаксіальний калібр 8605/8615. Він є частиною «родини» механізмів OMEGA, представленої у 2007 році. Коаксіальний спуск використовується у поєднанні з вільною балансовою пружиною та його функції значно відрізняються від традиційного спускового важеля. Швидкість годинника може регулюватися шляхом модифікації моменту інерції балансу за допомогою двох золотих регулюючих мікрогвинтів, вбудованих у круговий баланс. Така конструкція дозволяє уникнути згубних наслідків контакту між балансовою пружиною та віссю, що, отже, забезпечує стабільну швидкість годинника протягом тривалого періоду використання. В результаті зменшується тертя, що означає, що повністю виключається необхідність змащування; коаксіальний калібр має тривалий інтервали експлуатації та годинник Seamaster Aqua Terra GMT, який також оснащений кремнієвими пружинами балансу, поставляється з чотирирічною гарантією.


Omega
Aqua Terra GMT

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю