Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель U-110 від компанії Urwerk на виставці у Женеві

Швейцарська годинникова компанія Urwerk, відома своїми надскладними моделями, на виставці в Женеві у готелі Four Seasons у січні 2012 року представила золоту версію моделі UR-110. Цей годинник, виконаний з титану і сплаву AlTin, був випущений маркою в 2011 році і представлений на міжнародному конкурсі годинникових майстрів Grand Prix de l'Horlogerie 2011.

На цей раз майстри компанії вибрали інший матеріал для виготовлення моделі. У новій версії годинник UR-110 представлений в оболонці з литого золота. Незважаючи на те, що за всю свою історію компанія досягла популярності, завдяки своїм ускладненим годинникам, що нерідко вимагають використання авангардистських матеріалів високої якості, проте пройти повз золото неможливо, оскільки для одного із засновників компанії Urwerk Фелікса Баумгартнера це один із найкращих та його улюблених матеріалів. Як зазначає сам Фелікс, «Всі наші колекції втілені у цьому благородному металі, починаючи від першої моделі UR-101 до UR-110. Для нас це не просто традиція, йдеться про віху: ми вважаємо колекцію утвердженою та довговічною, лише коли існує її золота модифікація. Золото та титан – основні складові нової UR-110, моделі контрастів».
Інший засновник компанії Urwerk, Мартін Фрай підтримує думку Фелікса Баумгартнер, вважаючи, що унікальні відчуття та емоції своєму власнику може доставляти золото завдяки своєму неповторному зовнішньому вигляду. «У всіх давніх та сучасних культурах золото вважається божественним металом. Для мене, скульптора та художника за освітою, дотик є першим із п'яти почуттів. Це, мабуть, і пояснює мою непереборну потяг до золота. Мені подобаються такі властивості, як щільність, тяжкість, надійність, незмінність. Колекція UR-110 виглядала незакінченою без екземпляра, виконаного у золоті. Тепер справа зроблена», - зазначає Фрай.
Загальний дизайн і зовнішній вигляд годинника залишилися незмінними. Неповторний дизайн моделі UR-110 із «сателітним» покажчиком години на планетарній передачі, що є оригінальним ускладненням, не змінено і в новій версії годинника.
Корпус моделі розмірами 47 мм x 51 мм x 16 мм, виконаний із титану 5 класу з безелем із червоного золота. Унікальні годинні та хвилинні покажчики, що знаходяться навпроти один від одного. Рухомий блок опускається вздовж вертикальної дуги із розміткою від 0 до 60 хвилин. Незважаючи на складний дизайн, у власника цього годинника не виникнуть жодних труднощів у визначенні часу. Усі три покажчики спрямовані на хвилинну дугу, утворивши нерозлучне тріо, що пролітає над платиною. Насправді вартові блоки залишаються паралельними протягом повного обороту. Цього результату майстри досягли завдяки конструкції трирівневої складності:
- центральна вежа по всій висоті UR-110 забезпечує стійкість та рівновагу всього ускладнення;
- центральна карусель гарантує обертання рухомих вартових блоків навколо циферблата;
- три годинні блоки, кожен з яких складається з «сателітної години» та хвилинної стрілки, встановлені на планетарній зубчастій передачі. Завдяки цим трьом рухомим блокам здійснюється постійне обертання в напрямку протилежному круговому руху центральної каруселі.
Оригінально виконаний циферблат захищає сапфірове скло. Панель керування оснащена крім покажчика години, індикатором день-ніч, покажчиком технічного обслуговування «oil change» (зміна мастила), розробленим маркою URWERK, а також 60-секундним лічильником. Задня сторона годинника закрита кришкою з титану, що приховує роботу механізму з автопідзаводом.
Модель оснащена заводною головкою із вбудованим захисним пристроєм, двома регулювальними положеннями. Водонепроникність – 3 АТМ. Годинник UR-110 має мануфактурний механізм UR 9.01 з автопідзаводом. Механізм зібраний на 46 каменях, частота – 28 800 напівколивань на годину, запас ходу – 39 годин. Механізм оснащений системою підзаводу за допомогою ротора, що обертається в один бік, регульованого за допомогою подвійної турбіни.
Оригінальна модель UR-110 від швейцарської компанії Urwerk – поєднання класицизму шляхетного металу та інноваційних технологій.

 

Urwerk U-110
Ref. U-110

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю