Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий Oyster Perpetual Sky-Dweller від Rolex на BaselWorld 2012

Інновації та гламур – ось два ключові слова, якими коротко можна охарактеризувати презентацію компанії Rolex на міжнародній виставці BaselWorld 2012. Компанія Rolex представила свої вишукані механічні вимірювачі часу і ювелірний годинник, що засліплює блиском.
«Родзинкою» у представленій колекції складного годинника стали скоєні в технічному виконанні наручний годинник Oyster Perpetual Sky-Dweller з функцією вічного календаря та двома годинними зонами з одночасною індексацією. Новинка компанії, що доповнила лінію наручного годинника Rolex преміум класу, вражає інноваційними технологіями, використаними в моделі.

 


Місцевий час у моделі відображається за допомогою центральних стрілок, а показники іншої годинної зони фіксуються на диску, що обертається, розташованому на циферблаті. Апертура дати в позиції 3:00 знаходиться під спеціальним збільшувальним склом. У 12 прихованих віконцях, розміщених по колу циферблату, відображаються назви місяців. Градування циферблату здійснено арабськими та римськими цифрами.
Інноваційний інтерфейс, який пов'язує сам механізм і безель, що обертається, дозволяє налаштувати поточний час другої годинної зони та індикацію дати. Власник новинки для вибору індивідуальних параметрів повинен налаштувати безель Ring Command, а потім за допомогою головки підзаводу продовжити встановлення.
Годинник спроектований на основі мануфактурного калібру Rolex Caliber 9001, сертифікованого COSC як хронометр.

 


Водонепроникний корпус новинки діаметром 42 мм типу Oyster, що в перекладі означає «устриця», доступний у трьох варіантах: з 18К білого золота з циферблатом слонової кістки та римськими цифрами (326939), з 18К рожевого золота з циферблатом кольору шоколаду5 та арабськими ) та з 18К жовтого золота з циферблатом кольору шампань та арабськими цифрами (326938).
Постачається годинник на елегантних браслетах і ремінцях зі шкіри алігатора.
Ціна новинки Oyster Perpetual Sky-Dweller в залежності від вибору матеріалу корпусу складає 31460 євро і 38900 євро для моделі з корпусом з білого золота.



Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю