Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новинка від Patek Philippe Calatrava Rabbits

Швейцарський бренд бренд Patek Philippe представив у 2012 році новий шедевр високого годинникового мистецтва – модель Calatrava Rabbits, циферблат якого являє собою унікальний екземпляр маркетрі, виконаний з дерева.
Декілька десятиліть минулого століття ринок Близького Сходу вийшов на передній план для годинної та ювелірної індустрії, породивши цілий потік чоловічих моделей з інкрустаціями з дорогоцінного каміння. В даний час попит диктує азіатський ринок, що розвивається швидкими темпами, на якому дуже цінуються годинник Metier d'Art («Майстри мистецтв»). Циферблати цих моделей стають основою для витончених мініатюрних картин, у створенні яких використовуються різні техніки із застосуванням емалі, перламутру, смальти, соломи, каменю чи дерева. Ці моделі, як правило, універсальні: їх можуть носити представники обох статей.
Представлені три моделі від компанії Patek Philippe мають циферблати з маркетрі з соломи та дерева. Три мініатюри з кроликами обрамлені класичним корпусом Calatrava із вбудованим ультратонким калібром 240 із автопідзаводом.
 
 
 
 
 
Моделі Calatrava Rabbits є особливим видом маркетрі. Звичайний маркетрі - це паззл з стиками і кордонами, а ось майстри Patek Philippe намалювали картину, яку не відразу зрозумієш, що вона виконана з дерева, а не написана маслом. З шматочків дерева виконані вусики кроликів, правдоподібні силуети тварин і їхня вовняна вовна. Композиція з снігу, що тане, і осіннього листя створена з різних сортів і відтінків дерева.
Кожен циферблат лінії унікальний простою причиною: його неможливо повторити. Немає необхідності відзначити той факт, що моделі випущені в єдиному екземплярі .
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю