Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Огляд годинника Rolex Oyster Perpetual

Як чистий втілення концепції Oyster, годинник Oyster Perpetual забезпечує чітке і точне відображення часу.

 

МодельOyster Perpetual є прямим нащадком оригінальної моделі Oyster, випущеної в 1926 році, перших у світі водонепроникних наручних годинників та основи, на якій Rolex побудував свою репутацію. Сертифікований хронометр Superlative, Oyster Perpetual має всі ключові характеристики колекції Oyster Perpetual - водонепроникний корпус Oyster, механічний механізм з автопідзаводом через ротор Perpetual і чудову хронометричну точність. Стримані та елегантні, цей годинник відомий своїм універсальним класичним стилем.

Ці нестаріючі годинники постійно оновлюються, щоб використати технічні інновації марки. Різноманітні нові кольори і дизайн циферблату, що привертають увагу, дозволяють годинникам завжди виглядати сучасно.

OYSTER PERPETUAL, СЕРТИФІКОВАНИЙ ХРОНОМЕТР СУПЕРКЛАСУ

Як і всі годинники Rolex, модель Oyster Perpetual має сертифікат Superlative Chronometer, який був введений Rolex в 2015 році. Це ексклюзивне позначення свідчить про те, що кожен годинник, що виходить з майстерень марки, успішно пройшов серію випробувань, проведених Rolex у власних лабораторіях та відповідно до власних умов. Ці сертифікаційні випробування застосовуються до повністю зібраного годинника, після корпусу механізму, гарантуючи чудові характеристики на зап'ястя з точки зору точності, запасу ходу, водонепроникності та автопідзаводу. Статус Superlative Chronometer символізується зеленим друком, що постачається з кожним годинником Rolex, і супроводжується міжнародною п'ятирічною гарантією.

 

Точність кожного механізму - офіційно сертифікованого як хронометр Швейцарським інститутом тестування хронометрів (COSC) - перевіряється Rolex вдруге після того, як він поміщений в корпус, щоб переконатися, що він відповідає критеріям, які набагато суворіші, ніж критерії офіційної сертифікації. Точність Rolex Superlative Chronometer становить близько -2/+2 секунди в день - відхилення швидкості, що допускається брендом для готового годинника, значно менше, ніж те, що приймається COSC для офіційної сертифікації тільки механізму.

 

Сертифікаційні випробування Superlative Chronometer проводяться після корпусу з використанням сучасного обладнання, спеціально розробленого Rolex, і відповідно до ексклюзивного протоколу, який імітує умови, в яких годинник фактично носиться, та більш точно відбиває реальний життєвий досвід. Повністю автоматизована серія тестів також перевіряє водонепроникність, здатність автопідзаводу та запас ходу 100%. Годинник Rolex. Ці випробування систематично доповнюють кваліфікаційні випробування в ході розробки та виробництва, щоб забезпечити надійність, міцність, стійкість годинників до сильних магнітних полів та ударів

КОРПУС OYSTER, СИМВОЛ ВОДОНЕПРОНИКНОСТІ

Корпус Oyster Perpetual діаметром 28 мм, 31 мм, 34 мм, 36 мм або 41 мм, гарантовано водонепроникний на глибині до 100 метрів (330 футів), є зразком міцності та надійності. Середня частина корпусу виготовлена із цільного блоку сталі Oystersteel. Задня кришка, окантована тонким рифленням, герметично загвинчується за допомогою спеціального інструменту, який надає доступ до механізму лише сертифікованим годинникарам Rolex. Заводна головка Twinlock, оснащена системою подвійної водонепроникності, надійно загвинчується до корпусу. Кристал виготовлений з практично стійкого до подряпин сапфіра і має покриття антивідблиску. Водонепроникний корпус Oyster забезпечує оптимальний захист механізму, в який він поміщений.

 

ПЕРПЕТУАЛЬНІ КАЛІБРИ 2232 та 3230

Моделі Oyster Perpetual оснащені або калібром 2232 (Oyster Perpetual 28, Oyster Perpetual 31 і Oyster Perpetual 34), або калібром 3230 (Oyster Perpetual 36 та Oyster Perpetual 41), механізмами з автопідзаводом, повністю розробленими та виготовленими Rolex. Будучи неперевершеними зразками технології, ці механізми мають низку патентів. Вони пропонують визначні характеристики, особливо щодо точності, запасу ходу, зручності та надійності.

Калібр 2232 оснащений запатентованою кремнієвою пружиною Syloxi, виготовленою брендом. Крім стійкості до потужних магнітних полів, ця пружина забезпечує високу стабільність при коливаннях температури, а також високу стійкість до ударів. Її геометрія, також запатентована, забезпечує регулярність ходу в будь-якому положенні. Калібр 2232 оснащений парамагнітним нікель-фосфорним спусковим колесом.

Калібр 3230 оснащений запатентованим спусковим механізмом Chronergy, виготовленим з нікель-фосфору, який поєднує в собі високу енергоефективність та надійність, а також стійкий до дії сильних магнітних полів. Цей механізм оснащений синьою пружиною Parachrom, виготовленою компанією Rolex з парамагнітного сплаву. Крім стійкості до потужних магнітних полів, ця пружина забезпечує високу стабільність при коливаннях температури, а також високу стійкість до ударів. Вона оснащена котушкою Rolex, що забезпечує регулярність ходу калібру в будь-якому положенні.

Осцилятор цих двох калібрів має балансове колесо зі змінною інерцією, регульоване надзвичайно точно за допомогою золотих гайок Microstella. Він міцно утримується на місці за допомогою регульованого по висоті траверсного моста, що забезпечує дуже стабільне положення та підвищує стійкість до ударів. Осцилятор також встановлений на розроблених Rolex запатентованих високоефективних амортизаторах Paraflex, що ще більше підвищує міцність механізму.

Калібри 2232 і 3230 оснащені системою автопідзаводу з вічним ротором, який забезпечує безперервний завод головної пружини, використовуючи рухи зап'ястя для отримання постійної енергії. Калібр 2232 забезпечує запас ходу близько 55 годин, а запас ходу калібру 3230 становить близько 70 годин завдяки архітектурі барабана та підвищеної ефективності спуску; крім того, з 2023 року його маятник оснащується оптимізованим шарикопідшипником.

Механізми Oyster Perpetual будуть видні лише сертифікованим годинникарам Rolex, проте вони чудово оздоблені та декоровані відповідно до безкомпромісних стандартів якості марки.

БРАСЛЕТ OYSTER

Годинник Oyster Perpetual комплектується триланковим браслетом Oyster зі сталі Oystersteel, який дуже надійний і зручний у носінні. Браслет оснащений розстібною застібкою Oysterclasp, розробленою Rolex, а також розробленим брендом комфортним подовжувачем Easylink, який дозволяє власнику легко збільшити довжину браслета приблизно на 5 мм для додаткового комфорту за будь-яких обставин.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю