Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

День Святого Валентина разом з Harry Winston Ocean Valentines Day Automatic 36mm

Ювелірний будинок Harry Winston з гордістю представляє романтичний годинник на День Святого Валентина у своїй спортивній колекції Ocean. Ця сліпуча новинка 2018 року Harry Winston Ocean Valentines Day Automatic 36mm (Ref.OCEARS36WW001) , прикрашена діамантами та дорогоцінним камінням, з ретроградним лічильником секунд у формі серця, є чудовим способом надіти ваше кохання на зап'ястя.

Коли Harry Winston , будучи почесним ювелірним будинком, вперше запустив годинну справу в 1989 році, цілком природно, що чудова якість дорогоцінного каміння, що асоціює з брендом, як і раніше, відіграватиме головну роль у тонкій і високотехнологічній частині годинника. Закохана новинка не є винятком та ілюструє надзвичайний талант та творчість легендарних ювелірів Гаррі Вінстона.
Жіночий годинник Ocean Valentines Day, в корпусі, розміром 36 мм, зроблений з 18-каратного білого золота і щедро посипаний 152 круглими діамантами (вагою 3.50 карат).
Граючи з різними текстурами, матеріалами та методами, було створено унікальний динамічний та архітектурний циферблат з гільйошеним мотивом на білому тлі, перламутрового кола. Цей делікатний центр гільйоші обрамлений кільцем з 28 діамантів багет ограновування (вагою 0.48 карата), який поступається місцем райдужному білому перламутровому кільцю, на якому нанесені білі золоті цифри. На 12 годин розмістився 1 діамант смарагдового ограновування (усім близько 0,06 карата).
Колекція Ocean відома тим, що включає складні ретроградні функції.
У випадку годинникового механізму в моделі День Святого Валентина, ретроградна функція показана на маленькому лічильнику секунд на 6 годин, який має форму серця. Усередині серце повністю інкрустовано 28 круглими діамантами, а от обрамлення складається з 8 рубінів огранювання багет (вагою 0.06 карат) і 12 сапфірами у відтінках рожевого (вагою 0.09 карат).
Щоб створити відчуття глибини і руху, сапфіри і рубіни розрізаються в різних розмірах, а 12 сапфірів у основи серця довші і блідіші за вісім інтенсивних рожевих рубінів, що увінчують вершину.
Завдяки ретроградному ускладненню лічильник малих секунд перебуває у постійному русі, виконуючи витончену розгортку зліва направо кожні тридцять секунд, як перестрибнути назад проти годинникової стрілки у вихідну точку.

Довівши, що краса і функціональність абсолютно сумісні, стрілки годин і хвилин придбали люмінесцентне покриття для полегшення зчитування часу в темряві, і, як і всі члени Ocean Collection, заводна головка має захисний пристрій з обох боків, що забезпечує водонепроникність до глибини 100 метрів.
Романтичний дух цього годинника криється не тільки в циферблаті, а й у швейцарському механізмі з автоматичним заводом, який можна розглянути через сапфірове скло на задній стороні корпусу. Нестандартний ротор автопідзаводу, виконаний у формі двох взаємозалежних сердець, що рухаються в унісон, щоб пожвавити годинникові, хвилинні та ретроградні секунди. Створені з білого золота та прикрашені перламутром серця, кріпляться стрічкою, інкрустованою діамантами. Механізм дозволяє годинникам зберігати запас ходу, без руху, до 65 годин. Оснащений плоскою пружиною з кремнієвого балансу та новітніми технологіями, годинник Harry Winston обіцяє роки бездоганної роботи.

Лімітований випуск з 14 години представлений на червоному ремінці з алігатора вже у продажу.
Дізнатися про наявність, доставку та вартість можна у наших професіоналів на watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю