Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Omega Speedmaster Racing

Ще до того, як хронограф OMEGA Speedmaster зробив «космічну кар'єру», його технічні характеристики та естетика здобули високе визнання серед автогонщиків.
Коли годинник OMEGA Speedmaster був випущений 1957 року, його високо оцінили учасники змагань з автоспорту та авторалі за високу якість хронографа та естетику дизайну. Темою для дизайну циферблату послужили приладові дошки італійських машин того часу – це був перший хронограф, тахіметрична шкала яких була перенесена з циферблату на безель. Найперша друкована реклама годинника OMEGA Speedmaster свідчила: «На нашій картинці зображені два любителі спортивних автомобілів, що випробовують годинник. Тільки це зовсім не годинник, а новий високоточний комп'ютер Speedmaster».
 
 
Omega Racing
Ref. Speedmaster Racing
 

Нову модель Speedmaster Racing випустили на честь участі цього хронографа в автомобільних перегонах протягом кількох десятиліть. Ще до того, як годинник Speedmaster носив на Місяці або на Північному та Південному полюсах, його можна було побачити на зап'ястях чоловіків і жінок, які змагаються на потужних автомобілях.

Корпус діаметром 40 мм хронографа OMEGA Speedmaster Racing виконаний із нержавіючої сталі. На безеле встановлено матове алюмінієве тахіметричне кільце чорного кольору. В асортименті є хронографи з тахіметричними шкалами різного кольору: сіра, сіра/жовта або сіра/червона. На задній кришці корпусу, що загвинчується, видно впізнавану емблему у вигляді морського ковзана.

В асортименті є хронографи з циферблатами та накопичувачами, виконаними в різних кольорах, які вказані в технічній специфікації годинника. Текстура 30-хвилинного та 12-годинного лічильників та накопичувача з малою секундною стрілкою виконана у стилі «паризькій бруківці». У положенні "6 годин" знаходиться віконце дати. Годинна та хвилинна стрілки, а також часові індекси покриті люмінесцентним складом Super-LumiNova.

Годинник Speedmaster Racing рухається ексклюзивним механізмом OMEGA 3330, що має механізм хронографа з колонним колесом. Механізм обладнаний коаксіальним спуском і балансирною пружиною з кремнію Si 14. Чудова надійність, що забезпечується поєднанням коаксіальної технології з використанням кремнієвої пружини балансу, така, що на свій коаксіальний годинник з кремнієвою пружиною балансу компанія OMEGA дає повну чотирирічну гарантію.

Хронограф Speedmaster Racing продається в комплекті з браслетом з нержавіючої сталі або ремінцем каучуковим чорного кольору. Годинник має герметичність 10 бар / 100 метрів.

Пройшло вже 55 років з того часу, коли компанія OMEGA оголосила про випуск хронографа, що ідеально підходить для обчислення середньої швидкості гоночних автомобілів. Через півстоліття годинник Speedmaster Racing випущений в ознаменування партнерства бренду з великими автомобілями та гонщиками.

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю