Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Omega Titanium Liquidmetal Chronograph

Одна з моделей нової колекції Planet Ocean Collection вражає незвичайним міксом нових матеріалів. Її корпус розміром 45.5 мм виготовлений з титану. Це означає, що дуже легкий елемент з'єднаний у сплаві з невеликою кількістю алюмінію та ванадію, що робить його надзвичайно міцним. Титан з показником міцності 5 можна відполірувати і він буде сяяти яскравіше за інші титанові сплави.

Годинник оснащений яскравим синім керамічним безелем, чия шкала та цифри виготовлені зі сплаву на базі цирконію, який називається Liquidmetal. Omega стала першою мануфактурою, яка використовує суміш кераміки та сплаву Liquidmetal. У 2009 році представила обмежену серію Seamaster із чорним керамічним циферблатом та цим унікальним сплавом. Поєднання синьої кераміки та Liquidmetal у новій моделі Planet Ocean – нова світова прем'єра.

 

 

 

Omega

Seamaster Planet Ocean Chronograph

Ref. 232.92.46.51.03.001

 

 

Новинка оснащена синім лакованим циферблатом. Незвичайний годинник представлений на синьому інтегрованому каучуковому ремінці, який ідеально поєднується із синім керамічним безелем. Доступна модель з титановим браслетом.

Seamaster Planet Ocean 45.50 мм Titanium Liquidmetal Chronograph оснащений коаксіальним Калібром 9300, першим механізмом із хронографом у родині мануфактурних Калібрів Omega. Механізм оснащений кремнієвою пружиною балансу, на весь годинник поширюється повна гарантія протягом 4-х років.

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю