Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

BaselWorld 2012: годинник Oris Artix GT Chronograph

Швейцарська годинникова компанія Oris, яка є однією з провідних марок, на всесвітній виставці годинників та ювелірних виробів BaselWorld 2012 представила новий наручний годинник Oris Artix GT Chronograph (Ref. No. 674 7661 4434 ).
У новинці гармонійно поєднуються новаторство та незрівнянний зовнішній вигляд. Ця модель належить світові автоспорту Oris, тому сучасний дизайн виконаний зі справжньою спортивною елегантністю.
Сталевий корпус, діаметр якого становить 44 мм, надає годинникам нотки невихідної вишуканості, яка видно з першого погляду. Спортивний стиль новинки підкреслює безіль, що обертається в обох напрямках, з чорним керамічним кільцем, на якому розташована хвилинна шкала. З зовнішнього боку безель оснащений каучуковим покриттям.
Циферблат моделі складається із двох деталей; по зовнішньому краю оточений приєднаним безпосередньо до корпусу матовим чорним кільцем з тахометрической шкалою.


Чудовий дизайн хронографа підкреслюється вертикальною структурою циферблата з лічильником хвилин у положенні «12 годин» та лічильником годин у положенні «6 годин». Горизонталь на чорному матовому циферблаті утворюють логотип марки в позиції «3 години» і оригінальний індикатор секунд з червоною смужкою, що росте, в положенні «9 годин». Незвичайний покажчик секунд виконаний у стилі лічильника числа обертів гоночної машини. Це приклад небайдужого підходу компанії Oris до розробки дизайну спортивного годинника.
 
На чорному циферблаті відзначені накладні мітки годинника і нікелеві стрілки, покриті люмінесцентним покриттям Superluminova. Циферблат закриває опукле з обох боків сапфірове скло з внутрішнім покриттям, що просвітлює.
Задня сторона годинника захищена мінеральним склом, що дозволяє насолоджуватися роботою швейцарського автоматичного механізму ETA 7750.
Годинник Oris Artix GT Chronograph водонепроникний до 100 метрів. Доповнює спортивний образ моделі каучуковий ремінець з застібкою, що розкладається.
 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю