Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Panerai PAM 389 Luminor Submersible Amagnetic

 

Шанувальники фірмового стилю Panerai гідно оцінять дизайн та технічні можливості нової моделі Luminor Submersible 1950 Amagnetic 3 Days Automatic Titanio (PAM 389).

 
 
 
Подушкоподібний корпус з однонаправленим титановим безелем з керамічною вставкою з дайверською розміткою виконаний з титану, і завдяки його спеціальній конструкції, модель має високу стійкість до магнітних полів (до 40000 ампер на м.), ефект досягається завдяки наявності внутрішнього корпусу з м'якого заліза, вміщено автоматичний механізм P.9000 із запасом ходу 72-години. На 3 годинах знаходиться захищена заводна головка. Високий рівень водонепроникності – до 300 м – гарантує безпеку новинки навіть під час глибоководного занурення.
 
Чорний циферблат сконструйований на кшталт «сендвіч» - він складається з двох шарів, нижнього, покірного люмінесцентним складом, і верхнього, з отверсіатами для довгастих годинників індексів і елементів секундного циферблата на 9 годинах. На стрілки (годинна та хвилинна скелетонізовані) також нанесено люмінесцентне покриття. На 3 годинах розташована апертура дати.
 
 
 

Модель поставляється на каучуковому ремінці в комплекті із запасним ремінцем та інструментами, необхідними для його заміни.

 

Офіційна презентація Panerai PAM 389 Luminor Submersible Amagnetic відбудеться на виставці SIHH у Женеві наступного року, а поки що зацікавилися, можуть починати накопичувати суму в 8900 євро, за яку зможуть придбати заповітну модель.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю