Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Parmigiani Fleurier Toric Minute Repeater Capitole

На створення моделі Toric Minute Repeater Capitole марку Parmigiani Fleurier надихнув кишеньковий годинник Perrin Frères, випущений у XIX столітті. Музейний експонат належить фонду Edouard and Maurice Sandoz Foundation і зараз експонується у відділі Mechanical Wonders на виставці A La Vieille Russie, яка з 26 жовтня по 26 листопада 2011 року проходить у Нью-Йорку.

 
Кишеньковий годинник Perrin Frères, XIX століття
 
У годинника широкий безель з подвійним рифленням, їх лицьова частина закрита пластиною з білого золота, яка декорована вручну вигравіруваним геометричним візерунком і вкрита напівпрозорою емаллю. Час показується у секторній апертурі. На білому перламутрі викладено 60-хвилинну шкалу з 5-хвилинною розбивкою та індексами, що позначають чверті години. Індикація годинника здійснюється завдяки особливому модулю, що складається з трьох зубчастих коліс. На кожному такому колесі встановлено по 4 рукоятки з часовими індексами, які «мандрують» за хвилинною шкалою.
 
Parmigiani Fleurier Toric Minute Repeater Capitole
 
  Спеціально для моделі Toric Minute Repeater Capitole, компанія Parmigiani Fleurier створила механізм, ускладнений хвилинним репетиром з кафедральним боєм. Калібр PF 321 заводиться вручну і має 45-годинний запас ходу. Частота коливань балансу 18,000 пк/год. Крізь прозору задню кришку видно гонг, який змією обвивається навколо скелетонізованого механізму. Саме за цими двома змійками б'ють молоточки репетира. Вузли, що відповідають за індикацію часу, скопійовані з кишенькового годинника Perrin Frères, який був відновлений Мішелем Парміджіані.
 
 
 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю