Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Patek Philippe створив World Time на честь Нью-Йорка

Грандіозна виставка Patek Philippe Grand Exhibition New York пройде з 13 по 23 липня 2017 року на 42 вулиці Cipriani в Нью-Йорку.
11-денна громадська виставка продемонструє традицію виробництва годинника Patek Philippe, розуміння 178-річної історії компанії, а також її спадщину в області Haute Horlogerie. Відвідувачі матимуть можливість також відкрити для себе світ приватних колекцій. Для того, щоб продемонструвати унікальні вироби з усього світу, було створено десять конкретних кімнат (зокрема Театральна кімната, Поточна колекція, Музейний зал, Історичний зал США, Галерея рідкісних ремесел та Велика кімната для ускладнень). Відвідувачі отримають доступ до виняткового кишенькового та наручного годинника, що відноситься навіть до 1530 року.
Для такої грандіозної події, була так само створена сучасна лімітована серія, зокрема, годинник зі світовим часом.
Деякі з найцінніших годинників від #PatekPhilippe - це годинник зі світовим часом, який бренд почав випускати ще в 1939 році. Історично вони робилися в невеликих кількостях, тільки вісім з них з'явилися на аукціонах, оскільки виробництво припинилося ще в 1954 році. З емалевими циферблатами або без них, світовий годинник, такий як 5230G-001, у білому золоті, залишається важливою ланкою колекцій.
Пропонуємо Вам новинку 5230 New York Special Edition 2017 із зображенням знаменитого американського міста!




Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю