Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Зустрічай літо з новими моделями Turbine XS Taste від Perrelet

Швейцарський бренд Perrelet представив колекцію гастрономів Turbine XS Taste, створену спеціально для жінок.

 

Швейцарська марка Perrelet анонсувала багату на гастрономічні мотиви серію жіночого наручного годинника, яка отримала назву Turbine XS Taste. Головна відмінність годинників цієї колекції в тому, що в їх зовнішньому оформленні на зміну виключно холодному блиску аристократично-холодного каміння прийшли більш земні символи: Turbine виконані в кольорах лісових ягід і фрутів - чорниці ( A2062/2 ), ожини ( A2062/3 ), лимонів ( Ref. A2062/5 ) та яблук ( A2062/4 ) - які надзвичайно колоритно поєднуються з білосніжними циферблатами та сяйвом діамантів, рубінів, топазів, сапфірів, аметистів та цитринів, якими декоровані зовнішні елементи сталевих. Більш того, цей ювелірно-фруктовий коктейль чудово доповнюється світлими та червоними сатиновими ремінцями. Водостійкість корпусів годинників жіночої серії Turbine XS Taste від Perrelet невелика і становить всього 50 метрів, але зате всі моделі комплектуються сапфіровим склом циферблатів, що не подряпуються. В основі всіх Turbine - знамениті годинникові механізми P-331 Double Rotor, які... Втім, для жіночого слуху такі деталі будуть малозначними.

Звичні аристократичному оку дорогоцінні камені перестали "сяяти холодним блиском" і перетворилися майже на їстівні ласощі.

 

Турбіна, перефарбована в соковиті відтінки ожини над білим циферблатом, відкриваючи погляду 75 діамантів, що спалахують на світлі (0,36 карат). Їм вторить сяйвом 68 аметистів (0,8 карат) сталевих корпусів, що примостилися по периметру.

 

Турбіна, перефарбована в соковиті відтінки чорниці над білим циферблатом, відкриваючи погляду 75 діамантів, що спалахують на світлі (0,36 карат). Їм вторить сяйвом 60 сапфірів (5,6 карат) сталевих корпусів, що примостилися по периметру.

 

Турбіна, перефарбована в соковиті відтінки яблука над білим циферблатом, відкриваючи погляду 75 діамантів, що спалахують на світлі (0,36 карат). Їм вторить сяйвом 68 топазів (0,98 карат) сталевих корпусів, що примостилися по периметру.

При низькому водозахисті (50 метрів) годинник з усіх боків захищений сапфіровим антивідблисковим склом.

 

Розмір годинника 41 мм у сталевому корпусі. Турбіна, перефарбована в соковиті відтінки лимона над білим циферблатом, відкриваючи погляду 75 діамантів, що спалахують на світлі (0,36 карат). Їм вторить сяйвом 60 цитринів (3,6 карат) сталевих корпусів, що примостилися по периметру.

 

Турбіна ( A2061/1 ), перефарбована в соковиті відтінки над білим циферблатом, відкриваючи погляду 75 діамантів, що спалахують на світлі (0,36 карат). Їм вторить сяйвом 68 червоних рубінів (1,08 карат) сталевих корпусів, що примостилися по периметру.

Цей фруктово-ягідний коктейль чудово виглядає у поєднанні з білим сатиновим ремінцем, а у випадку з рубіновою (Ref. A2061/1 ) моделлю ремінець може бути ще й червоним.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю