Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий годинник Tourbillon Clean Sweep від компанії Pierre Kunz на виставці WPHH 2012

Годинникова Pierre Kunz, заснована в Женеві, на чолі із засновником талановитим годинником П'єром Кунцом, на виставці WPHH 2012 представила свою новинку Tourbillon Clean Sweep (Ref. PKT 703 T STR).
Назва моделі «Clean Sweep», що в перекладі означає «Повна перемога», походить від виразу, який використовується в казино, коли гравець перемагає і бере все. У разі годинника теж охоплено все: механізм, ретроградні секундні стрілки, які виконують «повну перемогу» часу.


Нова модель, як і всі годинники від марки Pierre Kunz, відрізняється своїм чудовим дизайном. П'єр хотів здивувати своїх шанувальників, представивши новий годинник із корпусом у новому виконанні, оригінальним циферблатом та з оригінальним турбійоном. Діаметром 45 мм та товщиною 13 мм корпус моделі Clean Sweep доступний у різних матеріалах та кольорових виконаннях: з білого, червоного золота та сталі. Циферблати годинника також виконані в декількох кольорових гаммах: чорний, сірий, синій з прикладними стрілками, виконаними зі сталі або золота. На циферблаті розташовані 5 прикладних стрілок, а мітки годинника представлені у вигляді подвійних ліній. Центральна частина циферблата, до годинникових відміток 3 і 9 виконана у вигляді столу рулетки, а турбійон, що знаходиться в положенні 6 годин, декорований у вигляді колеса рулетки. Захищає циферблат сапфірове скло. Задня сторона годинника закриває прозоре сапфірове скло. Доповнює модель шкіряний ремінець чорного кольору, виготовлений вручну. Водонепроникність – 30 метрів. Новинка забезпечена механізмом PK 2103-2393 на 36 рубінах, з частотою 18 000 напівколивань на годину, запасом ходу 48 годин, функціями годин, хвилин, трьома секундними ретроградними стрілками і турбійоном. Нова модель випущена в обмеженій кількості – 38 екземплярів з номерами від 00, 0, 1, 2…36, як числа американської рулетки.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю