Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Унікальна новинка Pininfarina Tourbillon Ottanta від Bovet

Новий турбійон створений за підсумками зустрічі між Паскалем Раффі (Pascal Raffy) – власником BOVET та Паоло Пінінфаріна (Paolo Pininfarina) – нащадок засновника та за сумісництвом президент та CEO Pininfarina SpA Фірми з виготовлення автомобільних кузовів та дизайнерського бюро, заснованого 80 років інженером Баттістої Фаріна «Пінін» (Battista «Pinin» Farina) в якості «клієнтів» яких виступають різні автомобільні марки, від, наприклад, Hyundai Matrix до, природно, Ferrari 458 Italia. Ось на честь цієї епохальної події – 80-річного ювілею кузовобудівної фірми та випущений Pininfarina Tourbillon. Крім символічних 80 екземплярів цієї спеціальної серії, турбійон здійснює оборот за 80 секунд, замість звичайних 60-ти.

 


Корпус «AMADEO» з можливістю носіння цього годинника як наручного, так і кишенькового (одне вушко кріплення браслета відвертається). Діаметр 46мм висота 18.5мм, середня частина з титану 5 з вигравіруваними 8 фразами, що відбивають віхи у розвитку фірми по десятиліттях, безель зі сталі з DLC-покриттям, сапфірове скло з внутрішнім антивідблиском, фронтальне скло опукле, водостійкість1.

Механізм автоматичний з платиновим нецентральним мікроротором, два заводні барабани забезпечують 80-годинний запас ходу, 21 600 пк/год, 62 камені і всього 512 компонентів механізму. Мости та платина з міді з темним покриттям та декоруванням «Clou de Paris» та «Cotes de Geneve», грані скошені. Функції: години і хвилини, так би мовити секундна стрілка (обіг за 1 і 1/3 хвилини, індикатор запасу ходу на 9 годинах, велика дата, зі зворотного боку корпусу 12-годинний індикатор.

Напевно, немає необхідності говорити, що новинка виявиться дорожчою за інші витвори кузовного дизайн-бюро!

 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю