Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Poetic Wish від компанії Van Cleef & Arpels на виставці SIHH 2012

Відомий у всьому світі ювелірний Дім Van Cleef & Arpels на виставці SIHH 2012, у Женеві, представив новий елегантний годинник з колекції Poetic Wish.
Poetic Wish - це колекція чудових годинників, кожен з яких є світом, повним романтики і любові. Ексклюзивні моделі цієї лінії були створені вправними руками талановитих майстрів. Це видатний годинникар Жан-Марк Відеррехт та майстер-емальєр Домінік Барон. Слід зазначити, що їхній талант і безмежна фантазія позначилися на кожній моделі цієї колекції. Видеррехт присвятив себе розробці складних функцій годинника, оснащуючи моделі додатковими можливостями. Він досяг дивовижної технічної досконалості, що дозволяє втілити в реальність найпотаємніші мрії, що неймовірно здаються. Талант Відеррехта продовжує Домінік Барон, яка зуміла вдихнути у життя цілу низку пейзажів.

 

 

Кожна модель з колекції Poetic Wish сповнена емоцій, що передає цілу історію кохання та відкриває казковий світ. Годинник Lady Arpels Poetic з колекції Poetic Wish представляє пейзаж Парижа. Ейфелева вежа, зображена з лівого боку циферблату, виготовлена з білого золота. Башта зображена так, що пейзаж Парижа, що відкривається під ним, видно з висоти. Тіні перламутрових хмар видно у водах Сени. У самому центрі циферблату зображено Собор Паризької Богоматері – символ французької столиці. Молода дівчина, яка зображена на терасі першого поверху Ейфелевої вежі, поспішає побачити. Чудова картина, зображена на циферблаті, поміщена у круглий корпус із білого золота, прикрашеного діамантами. Доповнює модель ремінець, виготовлений із шовку перлово-сірого кольору та натуральної шкіри.

 

Продовження тієї ж тематики представлено на циферблаті іншої моделі – Midnight Poetic Wish. Циферблат годинника є картиною в сутінках. Молода людина, що стоїть на вершині башти Собору Паризької Богоматері, зображена з лівого боку циферблату. Останні промені сонця висвітлюють вітражі собору. Молода людина виходить на терасу вежі в ритмі дзвону дзвонів Нотр-Дама. Сцена пожвавлюється під дзвін, і з'являється діамантовий метеор. Зірка є посланцем бажань і рухається у бік Ейфелевої вежі за хвилиною.
Чудова картина, зображена на циферблаті, розміщена у круглому корпусі з білого золота, прикрашеного великими діамантами. «Вушка» годинника також інкрустовані діамантами. Доповнює модель ремінець, виконаний із двох матеріалів: замша та шкіри темно-синього кольору, що гармонійно поєднується з темним небом, зображеним на циферблаті.

 

 

 

Слід зазначити, що кожна модель з колекції Poetic Wish є технічною майстерністю годинникарів, яка збільшена віртуозністю артистичної майстерності: скульптори, живописці, ювеліри. Унікальність цього годинника полягає не тільки в оригінальних зображеннях на циферблаті, але і в індикації часу. Механізми, вставлені в цей годинник, забезпечені функціями годин і хвилин, які відображаються завдяки «поетичній анімації» на циферблаті. У моделі Lady Arpels Poetic Wish індикація години здійснюється силуетом молодої дівчини, що повільно рухається до центру циферблату. А перламутрові хмари, що рухаються горизонтально, вказують хвилини. Коли вони зустрічаються, лунають дзвони Собору Паризької Богоматері. Так само можна визначити час на годиннику Midnight Poetic Wish: молода людина, що повільно рухається до центру, вказує точну годину. Хвилини відображаються за допомогою метеора, що з'являється з-під хмар, то летить по небу.
Усі моделі цієї колекції забезпечені запатентованим механізмом із частотою 21 600 напівколивань на годину, запасом ходу 60 годин.

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю