Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Portofino Chronograph Edition Laureus Sport for Good Foundation від IWC

Протягом останніх 6 років триває партнерство годинникового бренду IWC та благодійного фонду Laureus Sport for Good Foundation, яка виступає на підтримку дітей та підлітків у всьому світі. Минулого року співробітництво увінчалося випуском моделі Ingenieur Automatic Edition Laureus Sport, а цього року компанія представила Portofino Chronograph Edition Laureus Sport for Good Foundation, випущену лімітованою серією 25000 екземплярів. Дизайн обох моделей має одну спільну рису – циферблати забарвлені у синій колір.

 

IWC
Laureus Sport for Good Foundation Limited Edition 2500
Ref. IW391019

Новинка пропонує наступний набір функцій: індикація годин, хвилин та секунд здійснюється за допомогою центральних стрілок, індексів та секундного покажчика на 9 годинах, хронографа – за допомогою центральної стрілки, а також 12-годинного та 30-хвилинного лічильників на 6 та 12 годинах, а на 3 годинах розташовані апертура дати та дня тижня. Циферблат оброблений у стилі "sunburst", накладні родовані римські цифри та часові індекси виконані зі сталі.

 

 

За традицією задню кришку годинника прикрашає малюнок – цього разу із зображенням чотирьох веселих дівчаток, що грають, який був відібраний за результатами міжнародного конкурсу "Time to inspire" ("Час для натхнення"). Його автором є 7-річний Kumara Wadu Parami Apsara із Шрі Ланки.

 

 


У корпусі з полірованої нержавіючої сталі встановлено автоматичний механізм 79320 із 44-годинним запасом ходу. Модель доповнена синім ремінцем зі шкіри алігатора із застібкою із нержавіючої сталі.


Технічні характеристики:
Механізм:
- 79320, автопідзавод
- 25 каменів
- Частота 28 800 пк/год
- запас ходу 44 години
Функції:
- години, хвилини, секунди
- дата, день тижня
- хронограф
Корпус:
- нержавіюча сталь
- Діаметр 42 мм, товщина 13,5 мм
- водонепроникність 30 м
- антивідблиск сапфірове скло
Ремінець:
- Шкіра алігатора

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю