Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Portuguese Yacht Club Chronograph Edition “Volvo Ocean Race 2011–2012”


IWC
Yacht Club Chronograph For The Volvo Ocean Race
Ref. IW3902-12



Збігаючись з офіційним початком кругосвітки Volvo Ocean Race 2011-2012, компанія IWC Schaffhausen - офіційний хронометрист цієї "вершини" вітрильного спорту, віддаючи данину поваги хоробрості та духу товариства шести команд-учасниць, представила спеціальну серію годинників Race 2011-2012”. Крім того, ця годинна марка виступає офіційним спонсором команди Abu Dhabi Ocean Racing, що дебютувала в нинішній навколосвітній регаті. Щоправда, зараз перша близькосхідна команда за 38-річну історію гонок припинила участь у першому етапі через поломку щогли на човні Azzam і приєднається до команд-учасниць у Кейптауні (Cape Town).

"Ця безкомпромісна кругосвітня гонка - головна серед командних змагань такого роду, яка обіцяє змагання, повне драматизму і пригод" - сказав Джордж Керн (Georges Kern) - CEO годинникової марки IWC Schaffhausen - "професіонали, що беруть участь у ній, будуть щодня перебувати на межі сил і можливостей, і IWC Schaffhausen присвячує цей годинник їхньому екстраординарному духу товариства та спортивної майстерності, які є фактично ідеальними для складних умов в океанських водах”. Навколосвітня вітрильна регата стартувала 5 листопада в іспанському порту Аліканте, в її ході буде пройдено 39270 морських миль (72728 км), а завершиться вона в порту Гелвей (Ірландія).

Годинник розроблений, щоб віддати данину цій гонці – головному парусному спорту та досягненням екстраординарних спортсменів, які беруть у ній участь, повинні протистояти несприятливим умовам та витримувати величезні навантаження. Годинник Portuguese Yacht Club Chronograph Edition "Volvo Ocean Race 2011-2012" за словами представників компанії - функціональний, дуже надійний і витончений спортивний годинник, зроблений з титану, який має точність навігаційних приладів. Люмінесцентне покриття на стрілках і індексах разом добре організованим циферблатом добре помітні і роблять цей годинник досконалим часовимірювальним приладом. А чорний рифлений гумовий ремінь та гравіювання на задній кришці "Edition Volvo Ocean Race 2011-2012" не залишають сумнівів щодо того, кому цей шедевр присвячений.

Механізм з автопідзаводом, калібр 89361, має запас ходу 68 годин, частоту 28800 пк/год, 38 каменів. Хронограф із центральною секундною стрілкою та поєднаними на одному індикаторі годинною та хвилинною стрілками біля позначки «12 годин», маленька секундна стрілка та центральний годинник та хвилини, апертура дати на «3 годинах». Корпус титановий 45,4 мм в діаметрі та 14,5 мм заввишки, циферблат з вуглеволокна. Скло - сапфірове, фронтальне - опукле з покриттям антивідблиску з обох боків, з боку задньої кришки плоске сапфірове скло. Різьбове з'єднання корпусу та заводної коронки. Водостійка 60 метрів.

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю