Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Cvstos та їх знаменита колекція "Пишаюся бути!"

Всі ми пам'ятаємо нашумілу історію з прийняттям громадянства Росії, знаменитого француза на весь світ -Жерара Депардьє. Саме ця знаменита людина стала ключовою фігурою у створенні колекції Proud to be.
Актор став російською лише через протест. Його було оголошено у 2013 році французькому президентові Франсуа Олланду, який вирішив обкласти мільйонерів 75-відсотковим податком на доходи. Так як у Росії його прийняли привітно, у співпраці зі швейцарською маркою Cvstos, він став натхненником на створення годинника Proud to be Russian, прикрашеного золотим російським гербом.

Годинник дійсно красивий і був створений з різними ускладненнями, починаючи з дати, хронографа і закінчуючи турбійоном.
Компанія Cvstos вирішила продовжити пошук патріотів та випустила модель Proud to be Armenian. Здавалося б чому вірмени, виявляється власником Cvstos має вірменське коріння, так що подібний крок з їхнього боку був абсолютно логічним.

А ось уже в 2017 році, щоб розширити азіатський ринок, було створено годинник „Proud to be Uzbek“ годинникового бренду CVSTOS. Для тих, хто пишається своїм походженням! „Proud to be Uzbek“ (пишаюся бути узбеком) – це нова, ексклюзивна колекція годинників розроблена незалежним швейцарським мануфактурним виробником годинників марки класу «люкс»- CVSTOS GENEVE

Також були випущені лімітовані версії Cvstos Proud To Be Saudi, яка передає весь дух Саудівської Аравії.

Лімітована версія Pride of Turkey, також із характерною символікою країни Туреччини.

Лімітована версія Cvstos Limited Edition Proud To Be Tatar абсолютно для всіх, хто вважає себе татарином.
Неможливо не згадати велику серію Cvstos – Challenge Jet-Liner World Coat Of Arms на честь світових гербів країн. У цьому брали участь такі країни як Казахстан, створивши цілу модельну серію, як жінок і чоловіків.

Так само дуже гарний годинник Cvstos Challenge Jet-Liner Coat of Arms Angola вийшли на честь Республіки Анголи, герб являє собою схрещені мачете-панга і мотику природного кольору, і золоту п'ятикутну зірку над ними, в променях висхідного червоного сонця, на тлі обрамленого вінком з кукурудзи, кави та бавовни зліва та половиною зубчастого колеса праворуч; у нижній частині емблеми зображені срібна відкрита книга та золота стрічка з назвою держави португальською мовою.

Також було випущено версію CVSTOS Tribute to Morocco на честь герба, однієї з найвражаючішого королівства Марокко. Художники Готьє та Ено створили герб є щитом, що підтримується двома левами, що стоять на задніх лапах. На щиті знаходиться зображення пентаграми зеленого кольору на червоному тлі, над якою стилізоване зображення сходу сонця над горами Атлас. Щит увінчує королівська корона. Девіз, написаний арабською мовою на стрічці, говорить: «Якщо Ви допомагаєте Богу, він допоможе Вам» (араб. إن تنصروا الله ينصركم‎)


Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю