Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Radiomir 10 Days GMT PAM 391 від Officine Panerai

З нагоди відкриття двох фірмових бутиків компанії Officine Panerai в Південній Флориді, марка випустила нову модель наручного годинника Radiomir 10 Days GMT PAM 391. Лімітована лінія виставлена на продаж тільки в нових бутіках, розташованих у торгових центрах Bal Harbour Shops та Worth Avenue.


      The Officine Panerai Boutique in Bal Harbour

Місце розташування нових бутіків Officine Panerai:

Officine Panerai Boutique Bal Harbour
9700 Collins Ave.
Bal Harbour, Fl 33154

Officine Panerai Boutique Palm Beach
150 Worth Ave.
Palm Beach, Fl 33480


Корпус новинки діаметром 47 мм виготовлений із нержавіючої сталі з ідеально відполірованою поверхнею. У корпус годинника вбудований мануфактурний автоматичний механічний калібр P.2003, що складається з 247 компонентів. Завдяки використанню в калібрі трьох запатентованих заводних барабанів, резерв яких відображається на стрілочному лінійному індикаторі, досягаються 10 днів запасу ходу. Система скидання секундної стрілки на нуль моментально зупиняє колесо балансира та дозволяє ідеально синхронізувати годинник. Калібр P.2003 має незалежну секундну стрілку, здатну миттєво повернутися у вихідну позицію – вона приводиться в дію за допомогою особливого положення заводної головки. Ротор калібру інкрустовано логотипом марки.

Темно-коричневий циферблат Radiomir 10 Days GMT PAM 391 має люмінесцентні бежеві елементи. Час на циферблаті, розміченому арабськими цифрами, індексується центральними стрілками годин та хвилин. Індикатор дня/ночі на циферблаті встановлений на позиції 9 годин. Паралельно йому позиції 3 годин розташована апертура дати.
Новинка поставляється на шкіряному ремінці коричневого кольору. Новий годинник пропонується в обмеженій кількості - 300 екземплярів.

 
 
  Officine Panerai   Radiomir 10 Days GMT Limited Edition 300
    Ref: PAM 391    


caseback

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю