Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Officine Panerai придумав як здивувати, створивши Radiomir Special Edition Set

Відзначаючи 75-річну історію годинника Radiomir, перші досвідчені зразки яких з'явилися в1936 році, OFFICINE PANERAI представляє годинниковий сет Radiomir Special Edition Set, Кожен з 10 наборів складається з трьох годинників з корпусами з платини, 18К рожевого і білого золота. Крім того, ці моделі відрізняються циферблатами, які демонструють історію розвитку годинника цієї лінійки.

Перший з них – циферблат встановлений у годиннику Radiomir 3 Days Oro Bianco (PAM00376) ймовірно такий же, який був встановлений у першому годиннику Radiomir - його відрізняє чергування римських та арабських цифр. У корпусі із білого золота на коричневому циферблаті арабські та римські цифри, які, як і стрілки, покриті люмінесцентним складом. На периферії циферблату розташована хвилинна шкала у залізничному стилі.
Два інших циферблати, встановлені в Radiomir 3 Days Platino (PAM00373) і Radiomir 3 Days Oro Rosa (PAM00379), знамениті «сендвічі», придумані в OFFICINE PANERAI і мають шарувату структуру - один з шарів з прорізними цифрами/мітками покриттям, що світиться. Раніше використовувалися радіоактивні матеріали – цю епоху символізує модель із мінімалістичним циферблатом та платиновим корпусом, тепер люмінесцентна фарба – модель із великими арабськими цифрами та корпусом із рожевого золота. Модель Radiomir 3 Days Platino (PAM00373) має циферблат-сендвіч, конструкція якого була запозичена з історичних моделей 40-х років. Він виготовлений із двох із двох тонких металевих пластин. Нижній шар покритий люмінесцентним складом і забезпечує постійне світіння вирізаних у верхньому шарі отворів у вигляді годинникових індексів – в даному випадку у вигляді точок і рис. Центральні годинна та хвилинна стрілки також покриті люмінесцентним складом. Корпус годинника виконаний з платини. Циферблат моделі Radiomir 3 Days Oro Rosa (PAM00379) також сконструйований у стилі сендвіч і пропонує набір з арабських цифр, годинникових індексів та стрілок з люмінесцентним покриттям.

 
Діаметр корпусу у всіх трьох моделей становить 47мм, вони оснащені механізмом із ручним заводом та 3-денним запасом ходу, калібр P.3000. У годиннику встановлено «історичне» опукле скло з плексигласу. Годинник із серійними номерами від 0 до 10 у кожному сеті «синхронізовані» один з одним. Сети, що постачаються у спеціальній упаковці з дерева, продаватимуться у фірмових салонах OFFICINE PANERAI в Італії, Франції, Сполучених Штатах, на Близькому Сході, Китаї, Гонконгу, Сінгапурі та Японії після виставки у 2012 році.
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю