Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Reine de Naples 8908 від Breguet

У 2012 році компанія Breguet відзначає 200-річний ювілей створення першого наручного годинника, виготовленого Абрахамом-Луї Бреге для сестри Наполеона Бонапарта – королеви Неаполя Кароліни Мюрат. Годинник під номером 2639, замовлений Кароліною Мюрат в 1810 році, створювався протягом двох років і був вручений королеві знаменитим годинникових справ майстром. На жаль, годинник зник і досі не знайдено. Тому компанії довелося скористатися архівами Абрахам-Луї Бреге, в яких він реєстрував усі свої твори, коли було прийнято рішення запустити нову колекцію, створену на основі оригінального годинника великого майстра. Годинникові майстри компанії Breguet знайшли опис довгастого годинника з хвилинним репетиром і термометром на ремінці з волосся і золотих ниток, який зав'язувався вузлом на руці. Ця інформація стала основою створення нової колекції Reine de Naples (Королева Неаполя), запущеної в 2002 році. Ця колекція призначена лише для жінок. М'яка елегантність колекції читається і у привабливих згинах овального корпусу, і у такому механічному ускладненні, як фази Місяця.

 
 
 
Компанія Breguet відзначила цей подвійний ювілей виставкою з описом хронології дивовижних пригод цього престижного годинника. Виставка проходила у женевському центрі Cité du Temps з 16 січня до 12 лютого 2012 року. Крім того, на ознаменування цієї події Компанія створила нову модель – Reine de Naples 8908 – з гнучким та елегантним браслетом із золотих ниток. Носити такий годинник – справжня насолода: годинник приємно облягає зап'ястя, стаючи єдиним цілим з їхньою власницею. Вперше в годиннику Breguet використано циферблат із чорного таїтянського перламутру. На циферблаті є центральна годинна та хвилинна стрілки, а також мала секундна стрілка в положенні "на 7 годин". Місяць змінює свої фази у положенні «на 12 годин» над індикатором запасу ходу.
 
 
 

У цій моделі поєднуються стиль і майстерність за тим годинником, який колись був замовлений Кароліною Мюрат. Новинка оснащена механізмом DRL1 537 з автоматичним підзаводом, що має прямолінійний швейцарський анкерний спуск і плоску балансирну пружину. Частота коливань балансу становить 21 600 коливань на годину. Запас ходу: 40 годин. Безель прикрашений 117 діамантами огранювання «brilliant» загальною вагою 0,99 карата, а заводна головка увінчана кабошоном.


Технічні характеристики:

Механізм:
- DRL1, автопідзавод
- 22 камені
- запас ходу 40 годин
- Частота 3 Гц
Функції:
- годинник, хвилини
- репетир
Корпус:
- 18К біле золото, 117 діамантів
- Розміри: 28,45 х 36.50 мм.
- водонепроникність 30 м
- циферблат гільошований з 18К срібного золота та чорного таїтянського перламутру
Браслет:
- біле золото

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю