Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Réveil Musical for Only Watch 2011 від Breguet

На благодійному аукціоні Only Watch 2011, що відбувся у Монако 22 вересня, компанія Breguet представила випущену в єдиному екземплярі модель Réveil Musical (Ref. 7803BB159YV01).


Breguet
Réveil Musical

Ref.: 7803BB159YV01

Відмінна риса годинника - музичний механізм Réveil, при активації якого (за допомогою натискання розташованої на корпусі на 10 годинах кнопки) годинник програє мелодію мелодію "A castle in the sky" ("Замок у небі"). Мелодія може звучати протягом 20-25 секунд, а цей час циферблат здійснює повний оборот. При цьому власник годинника може визначити, чи вистачає запасу ходу для відтворення мелодії – з цією метою на 3 годинах розташований індикатор запасу ходу, покажчик включення та вимкнення якого розташований між 9 та 10 годинами.

 

Корпус моделі виконаний із 18К білого золота, на бічних стінках вигравірувано ноти. На сріблястому гільошованому циферблаті з ромбоподібним візерунком і римськими цифрами вигравірувано зображення простягає руку до дорослої дитини, яка нагадує про шляхетну мету створення цього годинника. Стрілки виконані з вороненої сталі - годинна та хвилинна з "яблуками Бреге", на кінці секундної стрілки фігурка у вигляді скрипкового ключа.

Модель оснащена автоматичним мануфактурним механізмом 0900 із запасом ходу 55 годин, із кремнієвим спуском, спіраллю Breguet та запатентованим дисковим музичним механізмом Réveil. Поставляється на ремінці зі шкіри крокодила.

Технічні характеристики:
Механізм:
- 0900, автопідзавод
- 59 каменів
- Частота 28 800 пк/год
- запас ходу 55 годин
Функції:
- годинник, хвилини
- музичний механізм Réveil
Корпус:
- 18К біле золото
- Діаметр 48 мм
- сапфірове скло
- водонепроникність 30 м
Ремінець:
- шкіра крокодила
- пряжка із білого золота

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю