Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Richard Mille представив ексклюзивну модель годинника з сапфіровим корпусом RM 56 Felipe Massa SAPPHIRE

  

Знаменитий часовий бренд Richard Mille представив свою нову приголомшливу модель годинника RM 56 Felipe Massa SAPPHIRE. Годинник оснащений чудовим по красі механізмом з турбійоном, що парить, милуватися за роботою якого можна крізь унікальний прозорий корпус, цілком виконаний з високоміцного сапфірового скла з покриттям антивідблиску.

 

 

 

Годинник присвячений бразильському гонщику Формула-1 Феліпе Маса та випущені лімітованим тиражем у кількості 5 екземплярів. За словами представників бренду, на розробку та створення новаторського корпусу для даної моделі знадобилося близько 1000 годин робочого часу, ще 430 годин пішло на різні технічні нюанси та 350 годин зайняла фінальне доведення.

 

 

 

Враховуючи величезну ексклюзивність годинника Richard Mille RM 56 Felipe Massa SAPPHIRE, їх ціна цілком відповідає витраченим на їх створення зусиллям. Придбати новинку від Richard Mille можна буде за $1,7 мільйона.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю