Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Roger Dubuis представляє нову колекцію годинників Velvet

Корпус і браслет нового жіночого годинника Velvet від швейцарської компанії Roger Dubuis виконані із золота і прикрашені безліччю діамантів. Новий розкішний наручний годинник, створений для любительок незвичайних аксесуарів.


Корпус та браслет годинника Velvet від компанії Roger Dubuis виконані із золота та прикрашені безліччю діамантів.

Діамантова новинка від Roger Dubuis

На щорічному салоні високого годинникового мистецтва SIHH, який пройде в січні цього року в Женеві, швейцарська годинникова компанія Roger Dubuis збирається представити свою нову колекцію годинників для жінок під назвою Velvet.

Флагманом у цій лінійці стане розкішна модель Velvet Automatic, виконана у корпусі з рожевого золота 18 карат, прикрашеному 66 діамантами, загальна вага яких сягає 1,33 карата.


Механічна розкіш

У круглий корпус діаметром 36 мм укладено мануфактурний механізм RD821 з автоматичним підзаводом. Цей складний калібр зібраний, оздоблений і декорований вручну майстрами годинника і повністю відповідає новим стандартам женевського тавра.

Циферблат, прикрашений ніжним малюнком гільоші, створений у традиціях бренду – на ньому розташовані стильні вигнуті римські цифри чорного кольору. На позначках "6 годин" та "12 годин" римські цифри виконані з накладного рожевого золота.

Центральна частина циферблату нової моделі оформлена у вигляді знаменитої «бочки» - tonneau. Завдяки йому круглий корпус годинника здається трохи витягнутим. Тут розташувалися годинна та хвилинна стрілки, також створені з рожевого золота.

Обідок цього годинника - безель - прикрашений рядом діамантів, а на заводній головці знаходиться логотип бренду Roger Dubuis . Елегантність циферблата чудово підкреслена витонченістю вигнутого сапфірового скла з покриттям антивідблиску.

Розкішний ланковий браслет цього годинника також виконаний з рожевого золота. Його центральну частину прикрашає візерунок із кількох півколів, що нагадують логотип іменитого бренду, який майстерно викладено 196 діамантами, загальна вага яких сягає 1,65 карата.

 

На відмітках "6 годин" та "12 годин" римські цифри виконані з накладного рожевого золота

Найцікавіша годинна новинка року

 

За оцінками фахівців, золотий годинник Velvet від Roger Dubuis стане однією з найцікавіших новинок майбутньої виставки SIHH 2012. Ціна на цей дорогоцінний аксесуар, створений знаменитим швейцарським брендом, поки не розголошується.

Roger Dubuis вже не вперше дивує годинникову громадськість своїм унікальним складним годинником, виконаним у легко впізнаваному стилі бренду. Компанія створює справжній «годинник майбутнього», в якому розкіш оформлення чудово доповнює найскладнішу «начинку».
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю