Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Rolex для альпіністів

Легендарна годинникова компанія Rolex протягом усієї своєї історії неодноразово брала участь у дослідницьких експедиціях. І сьогодні Rolex випускають Hillary Tenzing Edition - набір для альпіністів, який крім необхідних інструментів включає наручний годинник Rolex Explorer.

Модель Rolex Explorer представлена у трьох варіантах, що мають персональний вінтажний корпус Hillary Tenzing Edition. Випуск присвячується знаменитому сходження в 1953 році на Еверест і крім наручного годинника Hillary Tenzing Edition включає ряд створених на замовлення предметів, які будуть для мандрівника просто незамінними в дорозі. Усього буде випущено 88 альпіністських комплектів Rolex.

Hillary Tenzing Edition створено і названо на честь двох найбільших альпіністських династій всіх часів. Сини двох легендарних сімей альпіністів - Джамлінг Тенцінг та Пітер Хілларі візьмуть участь в урочистому вечорі, що відбудеться 30 березня. Вони не тільки розкажуть про подвиги своїх батьків, що зішли на найвищу гору Світу, але й повідають про особливу роль наручного годинника Rolex, який супроводжував його протягом усієї експедиції.

А 31 березня буде організована унікальна виставка старовинного годинника на якій автор ідеї створити Hillary Tenzing Edition розповість про хронометричну галузь, історію становлення та сьогоднішній розвиток компанії Rolex.

На аукціоні Christie's наручний годинник Rolex Hillary Tenzing Edition під номером 88/88 був проданий за 104 568 доларів. Ці гроші компанія передала сім'ям Тенцінга та Хілларі. А наручний годинник під номером 01/88 нещодавно вирушив покупцю з Гонконгу. Порядковий номер вигравіюваний на задній кришці кожної лімітованої моделі – прямо посередині. Зовнішній вигляд годинник Hillary Tenzing Edition має цілком класичний, у всіх трьох моделей циферблат чорного кольору. Поставляються на вінтажних шкіряних ремінцях.

Одна з моделей має безель, що обертається, і віконце дати в положенні "3 години". На її годинникові мітки та стрілки нанесено жовте люмінесцентне покриття. Дві інші моделі "підсвічені" білим люмінесцентом і серед міток мають три арабські цифри - 9, 6 та 3.

 

 

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю