Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Rolex Milgauss I Love You Edition з червоними серцями до Дня святого Валентина

Відзначилася компанія Bamford Watch Department , що прославилася на ниві кастомайзингу і є лідером у галузі виготовлення індивідуальних замовних моделей годинників, випустила спеціальне лімітоване видання знаменитого годинника Rolex Milgauss, присвячене Дню святого Валентина - Rolex I love you, який зроблено на базі моделі 1956 року.


Видання отримало назву «I LOVE YOU» і обмежене лише 10 екземплярами. Зовнішніх відмінностей від оригінальної версії Rolex Milgauss 1956 року не дуже багато - циферблат і годинникові маркери нової лімітованої моделі прикрашені сердечками, в нижній частині циферблата з'явився напис "I LOVE YOU", змінена колірна палітра, а корпус, ремінець і заводна головка . В іншому годинник зберіг свій відомий вигляд і поставляються в класичному 40-міліметровому корпусі з секундною стрілкою у вигляді блискавки.


Модель Rolex Milgauss I Love You Edition буде випущена у двох колірних рішеннях – темному та світлому. Бажаючим подарувати своїй коханій людині на День усіх закоханих подібний годинник доведеться розлучитися із сумою в £10 000 ($15 500).

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю