Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий годинник YACHT-MASTER II тепер зі сталі та рожевого золота

У міру наближення команди відправлення захоплення подвоюється. Рульовий гоночної яхти подумки вже бере участь у гонці, підпливаючи якомога ближче до лінії старту. Rolex Yacht-Master II (Ref. 116681 ) роблять відчутними переживання, властиві парусній регаті. Цей унікальний престижний хронограф асоціюється безпосередньо з яхтами класу Maxi, призначеним для підкорення океанів.


Оснащений програмованим зворотним відліком з механічною пам'яттю, годинник Yacht-Master II дозволяє штурману програмувати тривалість зворотного відліку від 1 до 10 хвилин. І, якщо необхідно, синхронізувати свій хронограф із офіційним відліком часу перед стартом регати.

На розробку механізму 4160, що складається з 360 компонентів і лежить в основі годинника Yacht-Master II, знадобилося 35 000 годин наполегливої праці. Геніальні конструкторські рішення забезпечують ідеальну синхронізацію взаємодії компонентів механізму зворотного відліку.

Циферблат годинника Yacht-Master II, що відрізняється високою чіткістю, відображає постійне прагнення Rolex до функціональності кожної деталі. Достатньо одного погляду, щоб помітити червоні хвилинну та секундну стрілки механізму відліку на шкалі циферблату чи безелю.
В основі функціонального принципу годинника Yacht-Master II лежить найважливіше нововведення: ексклюзивний безель Ring Command від Rolex. Повертається на 90° і взаємодіє з годинниковим механізмом, він служить для налаштування та блокування програми зворотного відліку.


Корпус 44 мм, нержавіюча сталь та рожеве золото. Безель "Ring Command", що обертається в обидва боки, з вкрапленнями з рожевого золота, водонепроникність 100 метрів, хронограф, хронометр COSC, механізм Rolex Caliber 4160 колонним колесом. Годинник екіпірований трилінійним браслетом Oyster , з полірованими середніми ланками.

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю