Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Romain Jerome представляє DeLorean-DNA

Свою чергову новинку компанія Romain Jerome присвятила легендарному автомобілю DeLorean DMC-12, який випускався в Північній Ірландії для американської автомобільної компанії DeLorean Motor Company з 1981 по 1983 рік. Цей автомобіль відомий не лише автолюбителям. У 1985 році на екрани вийшов захоплюючий фільм «Назад у майбутнє», в якому автомобілю теж дісталася роль, яка згодом принесла йому шалену популярність – роль машини часу. Всі знають про цю незвичайну машинку з клиноподібним силуетом і дверима, що відкриваються вгору, яка виглядає прибульцем з майбутнього навіть зараз.

 
 
 
У 2013 році компанія DeLorean Motor Company планує розпочати випуск оновленого автомобіля. Всі точні характеристики нового DMC-12 зараз засекречені, але в пресу встигла проникнути деяка цікава інформація, що шестициліндровий бензиновий двигун буде замінений на електричний мотор, а в центральну панель обов'язково буде поміщений смартфон.
 
 
 
Що стосується годинника RJ-Romain Jerome DeLorean-DNA (Ref. RJ.M.CH.DE.001.01), присвячених легендарному транспортному засобу, при їх виготовленні була використана сталь кузова автомобіля DeLorean. З історичного матеріалу виконано безель 46-міліметрового корпусу, у дизайні якого збережено фірмові деталі колекції DNA. Циферблат годинника оформлений в стилі приладової панелі: на прикрашеній Х-подібною візерунком сталевої поверхні розташовані три круглі покажчики на 3, 6 і 9 годинах, причому останній пофарбований в червоно-жовтогарячі кольори, що нагадують колір автомобільних фар. Індикація часу здійснюється за допомогою центральних стрілок (годинна та хвилинна скелетонізація з люмінесцентним покриттям).
 
 
 

Новинка оснащена мануфактурним автоматичним механізмом RJ001-CH із запасом ходу 42 години та поставляється на чорному ремінці, виконаному зі шкіряної оббивки салону DeLorean. На задній кришці годинника вигравіровано автомобіль та порядковий номер моделі, випущеної лімітованою серією 81 екземпляр – на честь року випуску.





Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю