Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Romain Jerome Steampunk

     Без нових нових ідей в компанії ROMAIN JEROME підійшли до столітньої річниці загибелі Титаніка (Titanic) з, всього лише, 2 моделями, що є різновидом годинника з колекції Steampunk. Як відомо, Титанік (Titanic) затонув 14 квітня 1912 року, але в ROMAIN JEROME акцентують увагу на даті 2 квітня 2012 року, коли Титанік пройшов ходові випробування. І 3 квітня 2012 року представили дві нові моделі ще раз присвячені цьому океанському суперлайнеру того часу - Steampunk Auto 100th Anniversary та Steampunk Chrono 100th Anniversary.

 
 
 
 
Romain Jerome
Steampunk Auto 100th Anniversary
 

     
Ювілейні моделі відрізняє дещо більшу кількість використаного справжнього металу з обшивки Титаніка - з нього зроблений секундний індикатор на автоматичній моделі і декоративний елемент циферблату, що обертається, на "6 годинах" у моделі хронографа. А також пам'ятне гравіювання на задній кришці.
 

Корпус обох моделей має 50мм в діаметрі і виконаний з справжньої корозії, але згодом стабілізованої, стали частково взятої з обшивки Титаніка. Циферблат, інтегрований у механізм, з круговим зернянням та рутеновим покриттям. Стрілки надихнуті якорем Титаніка. Сапфірове скло з покриттям антивідблиску. Водостійка 30 метрів.
 

Механізм з автопідзаводом, калібр RJ001-AS, має 42-годинний запас ходу, частоту коливань балансу 28 800 пк/год, 23 камені. Механізм з автопідзаводом, калібр RJ001-CS - хронограф з центральною секундною стрілкою та 30-хвилинним індикатором на "3 годинах", має ті ж: запас ходу 42 години і частоту коливань балансу 28 800 пк/год, каменів 39. В обох калі автопідзаводу персоналізовано.
 
 
 
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю